search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:40
MENU CLOSE

Έρχεται μπουγιουρντί!

20.11.2009 11:14
Έρχεται μπουγιουρντί! - Media

Όσοι είχαν κτίσει αυθαίρετο σε δάσος ή δασική έκταση και με το νόμο Δρυ του 2003, νόμιζαν ότι δεν πρόκειται να πληρώσουν πρόστιμο, να είναι προετοιμασμένοι να πληρώσουν το…μάρμαρο και άμεσα !

Όσοι είχαν κτίσει αυθαίρετο σε δάσος ή δασική έκταση και με το νόμο Δρυ του 2003, νόμιζαν ότι δεν πρόκειται να πληρώσουν πρόστιμο, να είναι προετοιμασμένοι να πληρώσουν το…μάρμαρο και άμεσα ! Η είσπραξη των προστίμων για αυθαίρετα σε δάση και δασικές εκτάσεις που είχαν βεβαιωθεί από το 2003 μέχρι και σήμερα θα γίνει αμέσως «μετά την κατάρτιση και κύρωση των δασικών χαρτών». Όπως  επισημαίνει το υπουργείο Περιβάλλοντος «κανένα πρόστιμο δεν χαρίζεται και καμιά παρανομία  δεν αμνηστεύεται», αφού ο νόμος του 2003, ο οποίος τροποποιήθηκε πρόσφατα, προέβλεπε μόνον την αναστολή είσπραξης των προστίμων. Η διάταξη αφορά το σύνολο της χώρας .

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:38