search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:00
MENU CLOSE

To «Βουνό» στο Game of Thrones, έχασε σε μπρα ντε φερ από έναν μικρόσωμο άνδρα (Video & Photos)

17.09.2015 11:14
To «Βουνό» στο Game of Thrones, έχασε σε μπρα ντε φερ από έναν μικρόσωμο άνδρα (Video & Photos)  - Media

Είναι τεράστιος και ρίχνει τη σκιά του βαριά όπου σταθεί. Και όμως έχασε σε αγώνα μπρα ντε φερ.

 

 

Είναι τεράστιος και ρίχνει τη σκιά του βαριά όπου σταθεί. Και όμως έχασε σε αγώνα μπρα ντε φερ. Τον χρησιμοποίησε η Σέρσι Λάνιστερ για να νικήσει τον πρίγκιπα Ομπεριν Μαρτέλ και να καταδικαστεί ο νάνος αδερφός της σε θάνατο. Η μάχη ήταν σφοδρή και έκοψε την ανάσα των θεατών. Ο Μαρτέλ με ταχύτητα και ευλυγισία έβαλε το «Βουνό» κάτω και πριν το τελειωτικό χτύπημα, ο γίγαντας αυτός, έπιασε τον Μαρτέλ από το κεφάλι και το συνέθλιψε σαν να ήταν μεστωμένο σύκο.

Στην πραγματικότητα το «Βουνό», είναι ένας Ισλανδός ημιεπαγγελματίας ηθοποιός και αθλητής δύναμης ο οποίος έχει ανακηρυχτεί πολλές φορές ως ο δυνατότερος άνδρας της Ευρώπης. Το ύψος του αγγίζει τα 2 μέτρα και 6 εκατοστά.

Και όμως ο Hafthór Júlíus Björnsson, αυτό είναι το όνομα του Βουνού, έχασε σε αγώνα μπρα ντε φέρ από έναν άνδρα με το μισό του ύψος και κιλά. Και όταν λέμε έχασε, το εννοούμε, έχασε εύκολα και σχεδόν αμαχητί.

Με τον τεράστιο όγκο και τη δύναμη του δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του ελαφρύτερου του αντιπάλου. Σιγά σιγά το χέρι του άρχισε να τρέμει μέχρι που ο αντίπαλος του εξαπέλυσε την επίθεση του και κατάφερε να ακουμπήσει στο τραπέζι το χέρι του «Βουνού». 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 17:59