search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:18
MENU CLOSE

Αγνώριστη είναι σήμερα η Κάθλιν Τέρνερ (Photos)

17.09.2015 11:49
Αγνώριστη είναι σήμερα η Κάθλιν Τέρνερ (Photos) - Media

Τη δεκαετία του ’80 ήταν περιζήτητη στο Χόλιγουντ ενώ στα μάτια του ανδρικού πληθυσμού ήταν μία από τις καυτές γυναίκες της εποχής. 

 

Τη δεκαετία του ’80 ήταν περιζήτητη στο Χόλιγουντ ενώ στα μάτια του ανδρικού πληθυσμού ήταν μία από τις καυτές γυναίκες της εποχής. Οι ρόλοι της σε ταινίες όπως «Κυνηγώντας το πράσινο διαμάντι», «Η τιμή των Πρίτζι», «Το διαμάντι του Νείλου», «Ο πόλεμος των Ρόουζ», της χάρισαν χρήμα και δόξα.

Σήμερα η 61χρονη Κάθλιν Τέρνερ έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας με μερικές αξιόλογες εμφανίσεις στο θέατρο ενδιάμεσα.

Η ηθοποιός όμως, αντιμετωπίζει εδώ και πολλά χρόνια σοβαρή ρευματοειδή αρθρίτιδα. Ενώ από τις θεραπείες που έκανε κατά καιρούς πήρε πολλά κιλά. Έχει ήδη παλέψει με τον αλκοολισμό, ενώ πέρασε δύσκολα όταν πήρε διαζύγιο από τον μεγαλομεσίτη σύζυγο της, με τον οποίο ήταν παντρεμένη 22 χρόνια. 

Στην ταινία «Το διαμάντι του Νείλου» 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:18