search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 07:43
MENU CLOSE

Μητρόπουλος για Φλαμπουράρη: Ο Αλέξης Τσίπρας είχε λάβει φακέλους με αναφορές και σημειώματα

17.09.2015 12:26
Μητρόπουλος: Xωρίς εγγύηση κατώτατης σύνταξης οι μισοί ασφαλισμένοι - Media

«Δεν υπήρξαν άλλες περιπτώσεις για τις οποίες ενημέρωσα τον πρωθυπουργό», είπε μιλώντας στο ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ 104,9, ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής Αλέξης Μητρόπουλος, αναφορικά με καταγγελίες, που είχαν έλθει σε γνώση του, για δραστηριότητες πολιτικών στελεχών.

 

«Δεν υπήρξαν άλλες περιπτώσεις για τις οποίες ενημέρωσα τον πρωθυπουργό», είπε μιλώντας στο ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ 104,9, ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής Αλέξης Μητρόπουλος, αναφορικά με καταγγελίες, που είχαν έλθει σε γνώση του, για δραστηριότητες πολιτικών στελεχών.

«Στις θυρίδες και της κυρίας προέδρου και άλλων μας, ερχόντουσαν διάφορα, ανώνυμα, τα οποία πολλές φορές τα πετάγαμε ή δεν ασχολούμαστε, αλλά για κάποια ζητήματα δράσης στελεχών, είχαμε ενημερώσει σχετικώς», είπε ο κ.Μητρόπουλος, διευκρινίζοντας ότι ουδέποτε ερεύνησε τέτοια θέματα.

Ερωτηθείς, αν ήλθαν στα χέρια του καταγγελίες που αφορούσαν τον κ.Φλαμπουράρη, είπε ότι «υπήρχε μία κινητικότητα αναφορικά με τις δράσεις, με τις οποίες ούτε ασχολήθηκα, αλλά είπα για ανώνυμες καταγγελίες, οι οποίες αναλόγως μετεφέρονταν».

Σε ερώτηση αν οι ανώνυμες καταγγελίες θα έπρεπε να μεταφερθούν στις εισαγγελικές αρχές απάντησε ότι «δεν ήταν καταγγελίες ήταν σημειώματα και αναφορές».

Και συνέχισε: «Δεν τα ξέρω αυτά. Είναι θέμα του πρωθυπουργού που τελικά και ο ίδιος είχε λάβει φακέλους».

Σε ό,τι αφορά στις εκλογές της Κυριακής, ο κ.Μητρόπουλος είπε ότι η πατριωτικότερη στάση είναι η αποχή ή το άκυρο και αν κάποιος θέλει να επιλέξει μία πολιτική δύναμη, αυτή είναι το ΚΚΕ, διευκρινίζοντας, ωστόσο, ότι δεν πρόκειται για υπόδειξη.

«Ζούμε τις πιο παράδοξες και ανήθικες εκλογές, που ο ελληνικός λαός καλείται να επικυρώσει τις αποτυχημένες διαπραγματεύσεις και να προεγκρίνει το κοινωνικό και οικονομικό ολοκαύτωμα των εφαρμοστικών νόμων», είπε, διευκρινίζοντας ότι ψήφισε “παρών” στη Βουλή για το μνημόνιο, επειδή δεν είχε αποφασίσει να κάνει “απόλυτη πολιτική ρήξη” με τον φορέα στον οποίο ήταν, ενώ απέδωσε τη μη συμμετοχή του στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ στη διαφωνία του με το μνημόνιο.

«Πήγα στην Κεντρική Επιτροπή, τους κατήγγειλα για το ξεπούλημα και με ήσυχη τη συνείδηση μου αποχώρησα, γι’ αυτό δεν ήμουν στα ψηφοδέλτια», κατέληξε ο κ. Μητρόπουλος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 03:32