search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:50
MENU CLOSE

Λαϊκή Ενότητα: Η ομολογία Μιχαλολιάκου αναδεικνύει ότι η δολοφονία του Π. Φύσσα είναι αποτέλεσμα της φασιστικής ιδεολογίας

17.09.2015 15:17
ΛΑΕ: Δεν καταφέραμε να συγκρατήσουμε την πτωτική πορεία μας - Media

Η ομολογία Μιχαλολιάκου αποδεικνύει ότι η δολοφονία του Παύλου Φύσσα «δεν ήταν μεμονωμένο περιστατικό, αλλά αποτέλεσμα της φασιστικής ιδεολογίας, συγκρότησης και πρακτικής της νεοναζιστικής οργάνωσης», αναφέρει, μεταξύ άλλων, η σχετική ανακοίνωση-σχόλιο της Λαϊκής Ενότητας

 

Η ομολογία Μιχαλολιάκου αποδεικνύει ότι η δολοφονία του Παύλου Φύσσα «δεν ήταν μεμονωμένο περιστατικό, αλλά αποτέλεσμα της φασιστικής ιδεολογίας, συγκρότησης και πρακτικής της νεοναζιστικής οργάνωσης», αναφέρει, μεταξύ άλλων, η σχετική ανακοίνωση-σχόλιο της Λαϊκής Ενότητας ενόψει των δύο χρόνων από τη δολοφονία αλλά και με αφορμή τις δηλώσεις του αρχηγού της Χρυσής Αυγής.

Η ανακοίνωση της Λαϊκής Ενότητας κάνει λόγο για «ομολογία-σοκ ενοχής από τον Ν. Μιχαλολιάκο» και προσθέτει: «Εμβρόντητοι ακούσαμε σήμερα τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκο να αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη για τη στυγερή δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Αρχηγός κόμματος αναλαμβάνει την ευθύνη για μια δολοφονία! Η ομολογία αυτή αναδεικνύει αυτό ακριβώς που επίμονα λέει το αντιφασιστικό και δημοκρατικό κίνημα: ότι η δολοφονία Φύσσα δεν ήταν μεμονωμένο περιστατικό, αλλά αποτέλεσμα της φασιστικής ιδεολογίας, συγκρότησης και πρακτικής της νεοναζιστικής οργάνωσης».

Η ανακοίνωση τονίζει πως «αυτό δεν καθιστά μόνο επιτακτική την ανάγκη να καταδικαστεί η ηγεσία αυτής της οργάνωσης για την εγκληματική της δράση. Πάνω από όλα απαιτεί να κλιμακώσουμε τον αγώνα ενάντια και στα μνημόνια και στο φασισμό. Οι εργαζόμενοι και ο λαός πρέπει να μαυρίσουν στις εκλογές όχι μόνο τα μνημονιακά κόμματα αλλά και τη φασιστική Χρυσή Αυγή, που, όταν δεν επιτίθεται σε αγωνιστές και πρόσφυγες, λειτουργεί σαν μπράβος των εργοδοτών και των εφοπλιστών».

Η ανακοίνωση καταλήγει καλώντας «όλες και όλους στις μαζικές αντιφασιστικές συγκεντρώσεις αύριο σε όλη την Ελλάδα στη μνήμη του Παύλου Φύσσα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:49