search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:04
MENU CLOSE

Εννιά αστυνομικοί δέρνουν άγρια και ποδοπατάνε ανήλικο που απλά περπατούσε (Video & Photos)

18.09.2015 08:20
Εννιά αστυνομικοί δέρνουν άγρια και ποδοπατάνε ανήλικο που απλά περπατούσε (Video & Photos) - Media

«Μα τι κάνετε είναι παιδί» φώναζε ο κόσμος όταν ένας αστυνομικός χτυπά με μανία τον ανήλικο με το γκλομπ στο πρόσωπο.

 

Καζάνι που βράζει είναι η περιοχή Στόκτον της Καλιφόρνια από το περιστατικό. Ένας μαύρος ανήλικος που περπατούσε αμέριμνα στο δρόμο, έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από 9 αστυνομικούς.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο ανήλικος μόλις είχε κατέβει από το σχολικό λεωφορείο και περπατούσε για το σπίτι του. Τότε το πλήρωμα ενός περιπολικού, άρχισε να κινείται με το αυτοκίνητο πίσω από τον νεαρό και να τον κοροϊδεύει για το περπάτημα του. Περπατούσε με το χαρακτηριστικό τρόπο jaywalking. Δεν διέσχισε το δρόμο από τη διάβαση πεζών αλλά πέρασε εκεί που τον άφησε το λεωφορείο.

Ο νεαρός (πάντα σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες) γύρισε το κεφάλι του προς το περιπολικό που τον ακολουθούσε τους κοίταξε και στη συνέχεια συνέχισε επιδεικτικά να περπατάει με τον χαρακτηριστικό του τρόπο. Τότε το πλήρωμα πάτησε γκάζι, ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και έκλεισε τον δρόμο του ανήλικου.

Ένας αστυνομικός βγήκε έξω, τράβηξε το γκλόμπ του και δίχως δεύτερη κουβέντα άρχισε να χτυπάει με μανία το παιδί. Ο άλλος αστυνομικός κάλεσε ενισχύσεις. Ήδη είχε αρχίσει να συγκεντρώνεται κόσμος που φώναζε και αποδοκίμαζε τους αστυνομικούς.

Στο βίντεο φαίνεται καθαρά ο τρόπος που χτυπάει τον ανήλικο, ο οποίος φωνάζει και ζητά βοήθεια. Οι πόνοι κάθε φορά που το γκλόμπ προσγειώνεται στο πρόσωπο και το κορμί του είναι αφόρητοι. Σε χρόνο μηδέν έφτασαν και άλλα περιπολικά και συνολικά 9 αστυνομικοί άρχισαν να χτυπούν τον ανήλικο.

Ο κόσμος είχε εξαγριωθεί και φώναζε: «Τι κάνετε είναι παιδί. Δεν σας έκανε τίποτε, γ@@μένοι». Τελικά οι 9 αστυνομικοί κατάφεραν να περάσουν χειροπέδες στον ανήλικο και να τον βάλουν μέσα στο περιπολικό.

Το βίντεο τράβηξε ένας γείτονας ο Edgar Advendano, στον οποίο κάποια στιγμή επιτέθηκαν 4 αστυνομικοί και του ζήτησαν επιτακτικά να μην τραβάει. Η αστυνομία από την πλευρά της ανεπίσημα σχολίασε το περιστατικό και τόνισε ότι το πλήρωμα «πέρασε τον νεαρό για ύποπτο μιας ληστείας που είχε γίνει πριν από λίγη ώρα στην περιοχή.».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:04