search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:00
MENU CLOSE

Χριστοδουλοπούλου: Απρέπεια του Μεϊμαράκη το «κυρά Τασία» – Υπεύθυνος αν μου συμβεί οτιδήποτε

18.09.2015 08:47
Αιχμές (και) από Χριστοδουλοπούλου για το προσφυγικό: Να πιέσουμε την Ευρώπη - Media

Για «απρέπεια» του Βαγγέλη Μεϊμαράκη  να ασχοληθεί στη χθεσινή προεκλογική συγκέντρωση της Ομόνοιας  με το πρόσωπό της, έκανε λόγο η πρώην αναπληρώτρια υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Τασία Χριστοδουλοπούλου….

 

Για «απρέπεια» του Βαγγέλη Μεϊμαράκη  να ασχοληθεί στη χθεσινή προεκλογική συγκέντρωση της Ομόνοιας  με το πρόσωπό της, έκανε λόγο η πρώην αναπληρώτρια υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Τασία Χριστοδουλοπούλου στoν τηλεοπτικό σταθμό Mega και στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega».

“Θα ήθελα να σχολιάσω την χθεσινή απρέπεια του κ. Μεϊμαράκη στη συγκέντρωση της Ομόνοιας να ασχοληθεί πάλι με το πρόσωπό μου με το γνωστό η ‘κυρία Τασία’ και οι ‘μετανάστες λιάζονται” σημείωσε η Τασία Χριστοδουλοπούλου. 

“Ξεπερνώντας όλη την ιστορία του προσφυγικού και μη καταθέτοντας καμία πρόταση, θεωρώ ότι είναι μια ανεύθυνη και επικίνδυνη πολιτική διότι το ναστοχοποιείς πολιτικά έναν άνθρωπο είναι τουλάχιστον επικίνδυνο. Τον καθιστώ υπεύθυνο αν μου συμβεί οτιδήποτε. Μια τρίχα από τα μαλλιά μου…” τόνισε. 

“Το κυρά Τασία που είπε ο κ. Μεϊμαράκης δεν είναι απλώς αγενές. Είναι η οικειότητα της απαξίωσης” δήλωσε η Τασία Χριστοδουλοπούλου.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:58