search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 22:45
MENU CLOSE

Σπαρακτικό! Μητέρα γορίλας δεν αποχωρίζεται το νεκρό μωρό της (Photos)

18.09.2015 09:20
Σπαρακτικό! Μητέρα γορίλας δεν αποχωρίζεται το νεκρό μωρό της (Photos) - Media

Ραγίζουν καρδιές οι φωτογραφίες της Shira, ενός θηλυκού γορίλα που αδυνατεί να δεχτεί τον χαμό της μικρής της κόρης και προσπαθεί απελπισμένα να την ξυπνήσει. 

 

Ραγίζουν καρδιές οι φωτογραφίες της Shira, ενός θηλυκού γορίλα που αδυνατεί να δεχτεί τον χαμό της μικρής της κόρης και προσπαθεί απελπισμένα να την ξυπνήσει.

Οι εικόνες από τον ζωολογικό κήπο της Φρανκφούρτης στη Γερμανία συγκλονίζουν.

Με τη θλίψη ζωγραφισμένη στο πρόσωπο της, η Shira αγκαλιάζει και ταρακουνάει το νεκρό παιδί της προσπαθώντας να το επαναφέρει στη ζωή…

Τις νύχτες βάζει το μικρό της πάνω στην κοιλιά της για να «κοιμηθεί» και το πρωί φαίνεται απαρηγόρητη όταν το μικρό δεν ξυπνάει μαζί της.

Οι υπεύθυνοι σκοπεύουν να πάρουν το μικρό για νεκροψία όταν η μητέρα το πάρει απόφαση και το αφήσει.

«Αυτό συμβαίνει συχνά με τους γορίλες. Ο δεσμός μαμάς- παιδιού είναι πολύ στενός. Η Shira χρειάζεται χρόνο και χώρο για να συμφιλιωθεί με την απώλεια αυτή» λέει ο διευθυντής του Ζωολογικού κήπου.

Όπως γράφει η DailyMail, είναι η δεύτερη συγκλονιστική απώλεια για τη Shira. Τον περασμένο Μάιο πέθανε από ίωση σε ηλικία έξι μηνών και ο γιος της Tandu. Τότε, όπως και τώρα με την κόρη της, η Shira τον αγκάλιαζε και τον χάιδευε προσπαθώντας μάταια να τον ξυπνήσει…

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 22:40