search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:20
MENU CLOSE

Έτοιμη η Ρωσία για αποστολή στρατευμάτων στη Συρία

18.09.2015 10:32
Έτοιμη η Ρωσία για αποστολή στρατευμάτων στη Συρία - Media

Η Ρωσία θα εξετάσει ενδεχόμενο αίτημα από τη Συρία να στείλει στρατεύματα, εφόσον η Δαμασκός το ζητήσει, δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου.

 

Η Ρωσία θα εξετάσει ενδεχόμενο αίτημα από τη Συρία να στείλει στρατεύματα, εφόσον η Δαμασκός το ζητήσει, δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου.

“Αν υπάρξει αίτημα (από τη Συρία), τότε στο πλαίσιο ενός διμερούς διαλόγου φυσικά θα συζητηθεί και θα εξετασθεί”, δήλωσε σε δημοσιογράφους ο Ντμίτρι Πεσκόφ στη διάρκεια τηλεδιάσκεψης. “Προς το παρόν, είναι δύσκολο να μιλήσουμε υποθετικά”.

Ο συριακός στρατός, που έχει πρόσφατα χάσει έδαφος απέναντι στους αντάρτες στη διάρκεια ενός τετραετούς εμφυλίου πολέμου, έχει αρχίσει να χρησιμοποιεί νέου τύπου αεροπορικά και χερσαία οπλικά συστήματα που προμηθεύτηκε από τη Ρωσία, δήλωσε χθες στο Ρόιτερς συριακή στρατιωτική πηγή.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:19