search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:56
MENU CLOSE

Με τσιρότα ο Τζήμερος στη διακαναλική – «Δεν χρειάζεται για μια σκωληκοειδίτιδα να πηγαίνεις στο νοσοκομείο» λέει υποψήφιος του κόμματος

18.09.2015 13:28
Με τσιρότα ο Τζήμερος στη διακαναλική - «Δεν χρειάζεται για μια σκωληκοειδίτιδα να πηγαίνεις στο νοσοκομείο» λέει υποψήφιος του κόμματος - Media

Με τσιρότα στο μέτωπο εμφανίστηκε ο επικεφαλής του κόμματος «Δημιουργία Ξανά», Θάνος Τζήμερος, στη διακαναλική συνέντευξη Τύπου του κόμματος.

Με τσιρότα στο μέτωπο εμφανίστηκε ο επικεφαλής του κόμματος «Δημιουργία Ξανά», Θάνος Τζήμερος, στη διακαναλική συνέντευξη Τύπου του κόμματος.

Προ ημερών ο Θ. Τζήμερος είχε τροχαίο ατύχημα στον Βόλο, και έκτοτε στις προεκλογικές του τηλεοπτικές εμφανίσεις φέρει τσιρότα στο μέτωπο και μώλωπες στη μύτη.

Στο μεταξύ αίσθηση προκαλεί η δήλωση του υποψηφίου Επικρατείας του «Δημιουργία Ξανά», Ματθαίου Παπακυρίτση, ότι οι ασθενείς που πάσχουν από σκωληκοειδίτιδα δεν χρειάζονται νοσηλεία σε νοσοκομείο.

«Για μία σκωληκοειδίτιδα, για έναν πόνο στην κοιλιά δεν χρειάζεται να πάει κάποιος στο νοσοκομείο», ανέφερε ο Μ. Παπακυρίτσης, παρουσιάζοντας τις προτάσεις του κόμματος για ένα «ανθρωποκεντρικό σύστημα υγείας».

Δείτε τη σχετική αναφορά μετά το 40ό λεπτό:

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:56