search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:07
MENU CLOSE

Υγρός τάφος παιδιών το Αιγαίο: 5χρονη πνίγηκε σε ναυάγιο ανοιχτά της Λέβου – 13 διασωθέντες

19.09.2015 06:48
Υγρός τάφος παιδιών το Αιγαίο: 5χρονη πνίγηκε σε ναυάγιο ανοιχτά της Λέβου – 13 διασωθέντες - Media

Άλλο ένα παιδί χάθηκε στη θάλασσα. Μετά τη χθεσινή τραγωδία με την τετράχρονη από τη Συρία που πνίγηκε ανοιχτά της Τουρκίας, ένα πεντάχρονο κορίτσι πνίγηκε σε νέο ναυάγιο, αυτή τη φορά στη Λέσβο.

 

Άλλο ένα παιδί χάθηκε στη θάλασσα. Μετά τη χθεσινή τραγωδία με την τετράχρονη από τη Συρία που πνίγηκε ανοιχτά της Τουρκίας, ένα πεντάχρονο κορίτσι πνίγηκε σήμερα σε νέο ναυάγιο, αυτή τη φορά στη Λέσβο.

Σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση του λιμενικού οι διασωθέντες μετανάστες ανέρχονται σε δεκατρείς.

Εντεκα από τους μετανάστες, μεταξύ των οποίων και ένας που παρουσίασε συμπτώματα υποθερμίας, περισυνελέγησαν από πλωτό του λιμενικού στη θαλάσσια περιοχή νησίδας “ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ”, ενώ σε έρευνα που διεξήγαγε από ξηράς περιπολικό όχημα της οικείας Λιμενικής Αρχής εντοπίστηκαν στην περιοχή “ΠΕΤΑΛΙΔΙ” Θέρμης, δύο ακόμη μετανάστες οι οποίοι είχαν εξέλθει μόνοι τους στην ακτή. Ο μετανάστης με τα συμπτώματα υποθερμίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Μυτιλήνης.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των διασωθέντων αγνοούνται ακόμα περίπου δέκα με δώδεκα  άτομα για τους οποίους η έρευνα συνεχίζεται με αρνητικά μέχρι στιγμής αποτελέσματα.

200 μετανάστες σε ξύλινο σκάφος εντόπισαν οι αρχές ανοιχτά της Πύλου  

Ξύλινο σκάφος στο οποίο επιβαίνουν, περίπου 200  μετανάστες εντοπίστηκε από σκάφος της frontex νοτιοδυτικά της Πύλου. Μεταξύ των μεταναστών ένα άτομο έχρηζε νοσοκομειακής περίθαλψης. Ελικόπτερο του πολεμικού ναυτικού παρέλαβε τον ασθενή και τον μετέφερε στο νοσοκομείο της Καλαμάτας. Το ξύλινο σκάφος με τους παράτυπους μετανάστες αναμένεται να οδηγηθεί στο λιμάνι της Καλαμάτας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:04