search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:10
MENU CLOSE

Spiegel: Η Άνγκελα Μέρκελ ως νέα «Μητέρα Τερέζα»

19.09.2015 08:11
Spiegel: Η Άνγκελα Μέρκελ ως νέα «Μητέρα Τερέζα» - Media

«Μητέρα Άνγκελα» αντί για Μητέρα Τερέζα αποκαλεί στο σημερινό του πρωτοσέλιδο το γερμανικό περιοδικό Spiegel την Άνγκελα Μέρκελ.

 

«Μητέρα Άνγκελα» αντί για Μητέρα Τερέζα αποκαλεί στο σημερινό του πρωτοσέλιδο το γερμανικό περιοδικό Spiegel την Άνγκελα Μέρκελ, με αφορμή τη στάση της Γερμανίδας Καγκελαρίου στο μεταναστευτικό.

«Οι πολιτικές της διαιρούν την Ευρώπη» γράφει στη λεζάντα το περιοδικό σχολιάζοντας τις διαφορές ακόμα και στο εσωτερικό της Γερμανίας μετά την πρόσφατη απόφαση του Βερολίνου αρχικά να αναστείλει τη συνθήκη Δουβλίνο 2 για τους Σύρους πρόσφυγες και στη συνέχεια να προχωρήσει σε επαναφορά των συνοριακών ελέγχων στα σύνορα με την Αυστρία.

Το περιοδικό επισημαίνει ότι οι Ευρωπαίοι εταίροι της Γερμανίδας Καγκελαρίου, αλλά και οι κυβερνητικοί εταίροι πιστεύουν ότι έχει χάσει επαφή με την πραγματικότητα δείχνοντας συμπόνοια στο συγκεκριμένο θέμα.

«Η πρόκληση είναι να παραμείνουμε ήρεμοι, να μην πανικοβληθούμε ακόμα και αν υπάρχουν μεγάλες αμφιβολίες. Μπορούμε να το κάνουμε;» αναρωτιούνται οι συντάκτες του άρθρου του Spiegel.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:06