search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:33
MENU CLOSE

Το Κέντρο Τύπου στο Ζάππειο επισκέφθηκε η υπηρεσιακή πρωθυπουργός Βασιλική Θάνου

19.09.2015 11:14
ΓΓ Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων: Η Θάνου απειλεί και εκβιάζει τους δικαστές για την υπόθεση Novartis - Media

«Είναι όλα έτοιμα, τόσο για την ομαλή διεξαγωγή των εκλογών όσο και για τη ραδιοτηλεοπτική κάλυψη της ροής των αποτελεσμάτων και όλη η κυβέρνηση εκφράζει την ιδιαίτερη ικανοποίησή της γι΄ αυτό» δήλωσε η υπηρεσιακή πρωθυπουργός Βασιλική Θάνου

 

«Είναι όλα έτοιμα, τόσο για την ομαλή διεξαγωγή των εκλογών όσο και για τη ραδιοτηλεοπτική κάλυψη της ροής των αποτελεσμάτων και όλη η κυβέρνηση εκφράζει την ιδιαίτερη ικανοποίησή της γι΄ αυτό» δήλωσε η υπηρεσιακή πρωθυπουργός Βασιλική Θάνου αμέσως μετά την ξενάγησή της στο Κέντρο Τύπου στο Ζάππειο.

Η υπηρεσιακή πρωθυπουργός επισκέφθηκε το Κέντρο Τύπου συνοδευόμενη από τον κυβερνητικό Εκπρόσωπο Ρ. Μορώνη και τον υπουργό Επικρατείας Ε. Παπαγεωργόπουλο και ενημερώθηκε για τη λειτουργία του Κέντρου που θα φιλοξενήσει 487 δημοσιογράφους από 31 χώρες, 20 Ειδησεογραφικά Πρακτορεία, 50 τηλεοπτικούς και 19 ραδιοφωνικούς σταθμούς, 33 Εφημερίδες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:32