search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 22:26
MENU CLOSE

Δείτε που θα ψηφίσουν οι πολιτικοί αρχηγοί

19.09.2015 11:47
Χωρίς προβλήματα η εκλογική διαδικασία - Στις 21.00 η πρώτη ασφαλής εκτίμηση για το εκλογικό αποτέλεσμα (ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ) - Media

Διαβάστε που και τι ώρα θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα οι πολιτικοί αρχηγοί.

 

 

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα, στις 10.15 το πρωί, στο 661ο εκλογικό τμήμα, στο κτίριο των 27ου και 30ου Δημοτικών Σχολείων Αθηνών, το οποίο βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Κερκύρας, Κασταλίας και Χιλιανδαρίου, στην Κυψέλη.

Ο επικεφαλής της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης θα ψηφίσει στην Κρήτη. Συγκεκριμένα θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα λίγο μετά τις 10.00 το πρωί, στην πρώην Παιδαγωγική Ακαδημία επί της οδού Ανδρέα Παπανδρέου.

Στην Κρήτη θα βρίσκεται και ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, ο οποίος θα ψηφίσει στις 09:00 το πρωί, στo 72ο Εκλογικό Τμήμα (Δημοτικό Σχολείο Λαρανίου) του Δήμου Γόρτυνας του Νομού Ηρακλείου Κρήτης.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου στο 583o Εκλογικό Τμήμα του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού, το οποίο στεγάζεται στο 3ο-4ο Δημοτικό Σχολείο Νέου Ψυχικού (Φάβη και Ουράνη). Ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα προσέλθει στο εκλογικό τμήμα στις 10 το πρωί.

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 22:26