search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:52
MENU CLOSE

Ο πλακατζής … Αλέξης Τσίπρας: Δεν θα με αφήσει ο Σόιμπλε να κεράσω (Photos)

19.09.2015 11:53
Ο πλακατζής ... Αλέξης Τσίπρας: Δεν θα με αφήσει ο Σόιμπλε να κεράσω (Photos) - Media

Συνάντηση με νέους και νέες είχε το μεσημέρι σε υπαίθριο μπαρ στο Μοναστηράκι ο πρώην προθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

 

Συνάντηση με νέους και νέες είχε σήμερα το μεσημέρι σε υπαίθριο μπαρ στο Μοναστηράκι ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας. ​

Ο Αλέξης Τσίπρας έφτασε περίπου στις 13:30 και ήδη στο μαγαζί εκτός από τους νεολαίους, τους υποψήφιους, τους πολιτευτές και τους δημοσιογράφους που κάλυψαν την προεκλογική εκστρατεία, τον περίμενε και η περιφερειάρχης Αττικής και στενή του φίλη Ρένα Δούρου. 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αποκάλυψε πως το συγκεκριμένο μαγαζί στο Μοναστηράκι ήταν παλιότερα στέκι του αλλά είχε πέντε χρόνια να πάει. Τότε είπε, δεν τον αναγνώριζαν. Σήμερα, επέστρεψε για να συνομιλήσει με τη νεολαία. 

“Είναι μέρα ξεκούρασης” τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας που απέφυγε κάθε συζήτηση για εκλογές και πολιτική. 

Όταν κάποια γυναίκα του είπε πως αρκετοί απ’ όσους βρίσκονταν στο μαγαζί ζήτησαν να τους… κεράσει καφέ όταν έμαθαν ότι θα πάει εκεί, ο Αλέξης Τσίπρας θέλησε να αστειευτεί λέγοντας πως δεν θα τον αφήσει ο Σόιμπλε να κεράσει. 

“Αν είναι να κεράσω, θα κεράσω τσίπουρα ή μοχίτο, όχι καφέ”, είπε χαρακτηριστικά. 

Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, δέχθηκε κι ένα δώρο. Ενα βιβλίο το οποίο έχει γράψει για εκείνον ο Δημήτρης Δεληολάνης, πρώην ανταποκριτής της ΕΡΤ στη Ρώμη.

Επιπλέον, ο πρώην πρωθυπουργός εκμυστηρεύτηκε πως τον Αύγουστο όταν συνάντησε στην Αίγυπτο το Γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ, του εκμυστηρεύτηκε πως σκέφτεται να προχωρήσει σε πρόωρες εκλογές γιατί διαφορετικά “δεν βγαίνει”.

Τότε, ο κ. Ολάντ τον προέτρεψε να συνεχίσει, εκφράζοντας την πλήρη στήριξή του. Ωστόσο, όταν ο Αλέξης Τσίπρας τον ρώτησε ποια θα ήταν η άποψη της Άνγκελα Μέρκελ εκείνος απάντησε πως “θα διαφωνήσει, γιατί θέλει τους δικούς της”.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:52