search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:10
MENU CLOSE

Η παραβολή των δυο Γερμανίδων λεσβιών…

01.03.2011 08:20
Η παραβολή των δυο Γερμανίδων λεσβιών...  - Media

Της Τζένης Κ.

Οι Γερμανοί επιθυμούν να αξιοποιούν στο έπακρο τα μέσα παραγωγής. Κατά τον ίδιο τρόπο επιθυμούν -φαίνεται- να αξιοποιούν και τα μέσα αναπαραγωγής. Γι’ αυτό και οι δυο Γερμανίδες λεσβίες της παραβολής μας (…καταχρηστικά την αποκαλούμε παραβολή… μιας και πρόκειται για αληθινή ιστορία, δημοσιευμένη μάλιστα και στο Spiegel) αποφάσισαν να ενεργοποιήσουν τουλάχιστον τη μία εκ των δύο διαθέσιμων μητρών τους και να τεκνοποιήσουν.

Της Τζένης Κ.

Οι Γερμανοί επιθυμούν να αξιοποιούν στο έπακρο τα μέσα παραγωγής. Κατά τον ίδιο τρόπο επιθυμούν -φαίνεται- να αξιοποιούν και τα μέσα αναπαραγωγής. Γι’ αυτό και οι δυο Γερμανίδες λεσβίες της παραβολής μας (…καταχρηστικά την αποκαλούμε παραβολή… μιας και πρόκειται για αληθινή ιστορία, δημοσιευμένη μάλιστα και στο Spiegel) αποφάσισαν να ενεργοποιήσουν τουλάχιστον τη μία εκ των δύο διαθέσιμων μητρών τους και να τεκνοποιήσουν. Επειδή όμως, ακόμα και η γερμανική βαριά βιομηχανία δεν έχει ως σήμερα καταφέρει να παραγάγει άρια σπερματοζωάρια Ιδιωτικής Χρήσεως, αι δύο γυναίκες, με τον τρόπο που και οι Γερμανοί επενδυτές καταδέχονται να κάνουν κατά καιρούς επιχειρηματικά νταραβέρια με διάφορους τριτοκοσμικούς, έριξαν τα μούτρα τους και ζήτησαν σερνικό δότη σπέρματος μέσω έντυπης αγγελίας. Το θύμα δεν άργησε να βρεθεί. Ήταν ένας 52χρονος άκληρος καθηγητής που έπραξε το καθήκον του και διευκόλυνε το ζεύγος, παίρνοντας στα σοβαρά τις αρχικές διαβεβαιώσεις του ότι δε θα του ζητηθεί τίποτα περαιτέρω…

Αυτό που συνέβη από τότε και μετά, στο βαριόμοιρο τον Κλάους (έτσι τόνε λέγανε) συμβαίνει και στις χειρότερες οικογένειες, συμβαίνει και στις χειρότερες χώρες: … Είσαι ένας άνθρωπος χωρίς μέλλον, είσαι καθηγητής (ή γιατρός ή δημόσιος υπάλληλος ή ιδιωτικός υπάλληλος ή ό,τι τέλος πάντων είσαι), επιλέγεσαι ως διευκολυντής, ως πάροχος για την αντιμετώπιση του ελλείμματος κάποιων άλλων (εν προκειμένω υπήρξε έλλειμμα σπέρματος) και βρίσκεις εσαεί το μπελά σου.

Έτσι λοιπόν το έπαθε και ο γάμα (γ’) αντρικός ρόλος της παραβολής. Στην αρχή της τετραετίας, ενθουσιάστηκε τόσο πολύ με το ανώτερο καθήκον που κλήθηκε να επιτελέσει, ώστε σταμάτησε στο δρόμο τις δυο λεσβίες (παρντόν …αυτό είναι από άλλη εκδοχή της παραβολής…), ώστε πήγε στο σπίτι των δύο λεσβιών και αυτοδεσμεύτηκε να αναλάβει ρόλο βοηθητικού πατέρα, δηλαδή τρίτου πατέρα, δεδομένου ότι το κυοφορούμενο παιδί είχε ήδη δύο πατεράδες… Κι όταν ο -τετράχρονος σήμερα- μικρός Ντάβιντ γεννήθηκε, ο άνθρωπος με τα τρία α, ο μπαμπάκας νούμερο 3, κάλυψε οικειοθελώς τα έξοδα της βάπτισής του. Οικονομικά ακόρεστες καθώς ήταν όμως -σαν την πατρίδα τους- οι δυο Γερμανίδες, δεν ικανοποιήθηκαν από την προσφορά του Κλάους. Πατώντας στο άτεγκτο γερμανικό οικογενειακό δίκαιο που αγνοεί τις προεκλογικές εξαγγελίες και ενδιαφέρεται μονάχα για την ευημερία των μικρών Γερμανών…, έκαναν κώλο κι έφτασαν σήμερα να διεκδικούν διατροφή από τον άνθρωπος της αγγελίας…

Καημένε Κλάους… Εμ δότης, εμ και γδαρμένος! Τουλάχιστον θα δεχθούν οι λεσβίες να πληρωθούν σε ομόλογα;;;;

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:08