search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:34
MENU CLOSE

Η τραγωδία δεν έχει τέλος: Άλλο ένα 6χρονο κοριτσάκι βρέθηκε πνιγμένο στη Μυτιλήνη

20.09.2015 11:43
Χρήμα στο... πηγάδι κατά της μετανάστευσης - Εξαιρετικά αμφίβολο αν τα ευρωπαϊκά κονδύλια πιάνουν τόπο στον περιορισμό της - Media

Τη βάρκα που ήταν γεμάτη με γυναίκες και παιδιά διεμβόλισε το βράδυ εμπορικό πλοίο.Έχουν διασωθεί 24 και αγνοούνται 22 άνθρωποι 

 

 

Τη βάρκα που ήταν γεμάτη με γυναίκες και παιδιά διεμβόλισε το βράδυ εμπορικό πλοίο.

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση του λιμενικού για τον εντοπισμό και τη διάσωση των ναυαγών προσφύγων. Πριν από λίγη ώρα μεταφέρθηκε με σκάφος του Λιμενικού Σώματος άλλος ένας, ο 22ος, από τους διασωθέντες Σύρους πρόσφυγες που επέβαιναν στο σκάφος, το οποίο ναυάγησε σήμερα το πρωί ανοικτά του αεροδρομίου της Μυτιλήνης.

Επίσης, πριν λίγα λεπτά βρέθηκαν και δυο γυναίκες. Έτσι ανεβαίνει στους 24 ο αριθμός των διασωθέντων από τους 46 των επιβαινόντων.

Πριν από λίγο, όμως, βρέθηκε νεκρό και μεταφέρθηκε στο λιμάνι της Μυτιλήνης ένα εξάχρονο κοριτσάκι από τα οκτώ συνολικά παιδιά που αγνοούνται από το σημερινό ναυάγιο.

Το σύνολο των διασωθέντων ναυαγών μετά τις πρώτες βοήθειες μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Πρώτης Υποδοχής στο πρώην στρατόπεδο της Μόριας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:34