search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 05:07
MENU CLOSE

Εντοπίστηκε η σορός 40χρονης γυναίκας από το νέο ναυάγιο με πρόσφυγες

20.09.2015 16:51
Περίπου 5.000 πρόσφυγες έφθασαν σήμερα στο λιμάνι του Πειραιά - Media

Η σορός μιας 40χρονης γυναίκας βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής από σκάφος του πολεμικού ναυτικού που επιχειρεί στην περιοχή ανοικτά του αεροδρομίου της Μυτιλήνης. 

 

Η σορός μιας 40χρονης γυναίκας βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής από σκάφος του πολεμικού ναυτικού που επιχειρεί στην περιοχή ανοικτά του αεροδρομίου της Μυτιλήνης.

Παρελήφθη από άλλο σκάφος του Λιμενικού Σώματος και μεταφέρθηκε στην πόλη της Μυτιλήνης.

Είναι το δεύτερο πτώμα από το ναυάγιο που σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής, όταν πλαστική βάρκα με 46 επιβαίνοντες η οποία, όπως όλα πλέον δείχνουν αλλά και σύμφωνα με πληροφορίες από το Λιμενικό Σώμα, παρασύρθηκε από διερχόμενο πλοίο.

Συνολικά και μέχρι στιγμής που λόγω δύσης του ηλίου διακόπτονται οι έρευνες διάσωσης, έχουν διασωθεί 26 ναυαγοί από τους οποίους ένα παιδί ενάμιση έτους και πέντε γυναίκες.

Έχουν ανελκυσθεί οι σοροί δυο ανθρώπων, ενός εξάχρονου κοριτσιού και της προαναφερθείσας 40χρονης. Αγνοούνται δηλαδή συνολικά 20 άτομα μεταξύ των οποίων επτά παιδιά κάτω των 12 ετών και τρεις γυναίκες.

Οι έρευνες στο σημείο όπου έγινε το ναυάγιο το πρωί της Κυριακής, αλλά και στο σημείο του ναυαγίουτο Σάββατο θα συνεχισθούν τη Δευτέρα με το πρώτο φως της ημέρας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15