search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 12:33
MENU CLOSE

Spiegel: Δεύτερη ευκαιρία στον Αλέξη Τσίπρα;

20.09.2015 17:38
Live οι δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα από την Κλαυθμώνος - Media

Τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν λεπτό προς λεπτό τη εκλογική διαδικασία στην Ελλάδα, τα exit polls αλλά και τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα.

 

Τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν λεπτό προς λεπτό τη εκλογική διαδικασία στην Ελλάδα, τα exit polls αλλά και τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα.

«Μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με τα προγνωστικά», επιγράφεται σχετικό άρθρο στην ηλεκτρονική έκδοση του Spiegel που σημειώνει: «Ο Αλέξης Τσίπρας ήθελε μια δεύτερη ευκαιρία και οι Έλληνες προφανώς του τη δίνουν. Σύμφωνα με τα πρώτα προγνωστικά, στις πρόωρες εκλογές το αριστερό κόμμα ΣΥΡΙΖΑ έλαβε τις περισσότερες ψήφους. Η συντηρητική Ν.Δ. όμως ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής».

«Παραμένει μια μάχη που θα κριθεί στο νήμα», παρατηρεί η tagesspiegel.de: «Βάσει της εκτίμησης του εκλογικού αποτελέσματος στις βουλευτικές εκλογές στην Ελλάδα διαφαίνεται μια μάχη που θα κριθεί στο νήμα μεταξύ του αριστερού ΣΥΡΙΖΑ και των συντηρητικών. (…) Οι αριστεροί του πρώην πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα φέρονται να έχουν ένα μικρό προβάδισμα και να λαμβάνουν από 30 έως 34%. Η ΝΔ συγκεντρώνει από 28,5 έως 32,5%.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 12:30