search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 20:42
MENU CLOSE

Αλέξης Τσίπρας: Καθαρή εντολή τετραετίας με Καμμένο – Πολύ σκληρός για να πεθάνει ο ΣΥΡΙΖΑ

20.09.2015 20:18
Αλέξης Τσίπρας: Καθαρή εντολή τετραετίας με Καμμένο - Πολύ σκληρός για να πεθάνει ο ΣΥΡΙΖΑ - Media

Για μεγάλη, καθαρή νίκη του λαού και μεγάλη καθαρή εντολή τετραετίας έκανε λόγο ο Αλέξης Τσίπρας από την πλατεία Κλαυθμώνος.

 

Για μεγάλη, καθαρή νίκη του λαού και μεγάλη καθαρή εντολή τετραετίας έκανε λόγο ο Αλέξης Τσίπρας από την πλατεία Κλαυθμώνος.

Καθαρή εντολή τετραετίας που ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθάρισε ότι θα την υλοποιήσει με κυβερνητικό εταίρο τον Πάνο Καμμένο, τον οποίο μάλιστα κάλεσε να ανέβει στην εξέδρα και αγκαλιασμένοι δέχθηκαν τις επευφημίες των οπαδών του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Αλέξης Τσίπρας επεσήμανε ότι ο λαός έδωσε εντολή στον ΣΥΡΙΖΑ να συνεχίσει τον αγώνα που ξεκίνησε πριν από επτά μήνες και όπως χαρακτηριστικά είπε ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει αφού έχει στενούς δεσμούς με τα λαϊκά στρώματα και τους ανθρώπους του μόχθου.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ευχαρίστησε τον Πάνο Καμμένο, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι αγωνίστηκαν μαζί κάτω από την σημαία της εντιμότητας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 20:41