search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 04:46
MENU CLOSE

Το νέο ημερολόγιο της Κέλυ Μπρουκ, ανάβει φωτιές (Video & Photos)

21.09.2015 09:04
Το νέο ημερολόγιο της Κέλυ Μπρουκ, ανάβει φωτιές (Video & Photos) - Media Gallery

Οι φωτογραφίες της και το κορμί της στο ημερολόγιο του 2016 κάνουν τους άνδρες να μένουν με το στόμα ανοιχτό.

 

 

Οι φωτογραφίες της και το κορμί της στο ημερολόγιο του 2016 κάνουν τους άνδρες να μένουν με το στόμα ανοιχτό. Η Κέλυ Μπρουκ είναι μια πολυτάλαντη και… αξιοπρόσεχτη γυναίκα. Είναι μοντέλο, παρουσιάστρια τηλεοπτικών εκπομπών, ηθοποιός και σχεδιάστρια μαγιό.

Έχει απασχολήσει κατά καιρούς τα media για τους θυελλώδεις έρωτες της με γνωστούς ηθοποιούς όπως ο Τζέιστον Στέιθαμ και ο Εληνικής καταγωγής Μπίλι Ζέιν.

Όταν κάποιος ακούει το όνομα της στο μυαλό του έρχεται το υπέροχο καμπυλωτό κορμί της, το πλούσιο στήθος της και το όμορφο πρόσωπο της. Από το 2000 όπου εμφανίσθηκε για πρώτη φορά κάθε χρόνο διάφορα περιοδικά την συμπεριλαμβάνουν στις 100 πιο σέξι γυναίκες του κόσμου.

Μάλιστα τον Απρίλιο του 2005 ψηφίστηκε από 5000 αναγνώστριες του περιοδικού Grazia ως η Βρετανίδα με το καλύτερο σώμα. Έχει κάνει μια πολλές διαφημίσεις για μαγιό, αθλητικά είδη και εσώρουχα,

Πρόσφατα προκάλεσε εντύπωση η φωτογράφιση που έκανε για εταιρία εσωρούχων. Η εταιρία για να διαφημίσει το προιόν έκανε ειδική παραγγελία διαφημιστικές πινακίδες ύψους 15 μέτρων που απεικόνιζαν το στήθος της.

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15