search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:08
MENU CLOSE

Ξύπνησε από το κώμα μετά από 11 χρόνια και ρώτησε για τον… Φέντερερ!

22.09.2015 08:22
Ξύπνησε από το κώμα μετά από 11 χρόνια και ρώτησε για τον… Φέντερερ! - Media

Μια απίστευτη ιστορία ενός φαν του Ρότζερ Φέντερερ «ταξιδεύει» τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο και σίγουρα θα συγκινήσει και τον ίδιο τον Ελβετό θρύλο…

 

Μια απίστευτη ιστορία ενός φαν του Ρότζερ Φέντερερ «ταξιδεύει» τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο και σίγουρα θα συγκινήσει και τον ίδιο τον Ελβετό θρύλο…

Το 2004 ο 23χρονος Ρότζερ είχε τρελάνει τον κόσμο του τένις, κερδίζοντας τρεις από τους τέσσερις major τίτλους της χρονιάς. Οι θαυμαστές του πολλαπλασιάζονταν καθημερινά και ένας από αυτούς ήταν και ο νεαρός Χεσούς Απαρίθιο από τη Σεβίλλη, που άρχισε να μαζεύει χρήματα για να τον δει από κοντά στο Wimbledon.

Τον Δεκέμβριο εκείνου του έτους, ωστόσο, ο Ισπανός βγήκε με τους φίλους του για να γιορτάσει τα 18α γενέθλιά του και έπεσε θύμα τροχαίου ατυχήματος. Έμεινε σε κώμα για σχεδόν 11 χρόνια, μέχρι να γίνει το «θαύμα» φέτος στις 27 Αυγούστου! 

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:07