search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:54
MENU CLOSE

Ύμνοι Αλέφαντου για Τσίπρα: Μέσι ο Αλέξης, μας τον έφερε ο Θεός! (Video)

22.09.2015 10:05
Ο Ολυμπιακός «αποχαιρετά» τον Νίκο Αλέφαντο: «Καλό ταξίδι στις αιώνιες θάλασσες» - Media

Τις πολιτικές του προτιμήσεις δεν έκρυψε ο Νίκος Αλέφαντος που αποθέωσε τον Αλέξη Τσίπρα και μοίρασε σχόλια για Μεϊμαράκη, Λαφαζάνη και Κωνσταντοπούλου.

 

Τις πολιτικές του προτιμήσεις δεν έκρυψε ο Νίκος Αλέφαντος που αποθέωσε τον Αλέξη Τσίπρα και μοίρασε… σχόλια για Μεϊμαράκη, Λαφαζάνη και Κωνσταντοπούλου.

Σε εκπομπή που φιλοξενείται στο κανάλι ΑΡΤ  ο Νίκος Αλέφαντος παρομοίασε τον Αλέξη Τσίπρα με τον Μέσι, είπε πως πρόκειται για «γίγαντα πολιτικό» και ότι «μας τον έφερε ο Θεός». Όσο για τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη; Ο προπονητής τον χαρακτήρισε «Λαγό του Παναθηναϊκού»

«Εδώ κοίτα, ρε. Κοίτα εδώ νιάτα», είπε μην μπορώντας να κρύψει τον ενθουσιασμό του, όταν στο μόνιτορ έπαιξαν πλάνα του Αλέξη Τσίπρα.

Όταν στο μόνιτορ ωστόσο εμφανίστηκε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο Νίκος Αλέφαντος είχε και πάλι ένα σχόλιο…

Μάπα

Ακόμη ένα πολιτικό,μετεκλογικό αυτή τη φορά,έπος του Νικόλα Αλέφαντου.

Posted by Sta Dixtya on Tuesday, September 22, 2015

 

Για Λαφαζάνη – Κωνσταντοπούλου

Από το… στόμα του Νικου Αλέφαντου δεν γλίτωσαν και τα στελέχη της ΛαΪκής Ενότητας και ο Παναγιώτης Λαφαζάνης:

«Πήγε να παραβγεί με τον Τσίπρα τον χαρισματικό, έχει μελετήσει τον Ανδρέα Παπανδρέου, καταπληκτικός, με το χέρι, στις βιντεοκασέτες σπίτι του, η φωνή καταπληκτική. Και ξεκινάς εσύ, ο Λαφαζάνης, η Κωνσταντοπούλου, ο Βαρουφάκης, ο Στρατούλης; Τι ξεκινάτε ρε; Το Σταυρό σας και να λέτε ο Θεός να τον έχει καλά”

Και συνέχισε:

«Επτά βαθμούς μπροστά από τον Μεϊμαράκη πήγε. Εσύ δεν μπήκες στη Βουλή, 2,8% εγώ να βάλω σήμερα, 2,8% θα το πάρω! Αυτοί είναι 5-10-20 συγγενείς! Την Κωνσταντοπούλου δεν την ήξερε ούτε η μάνα της. Την έμαθε, πάει τώρα. Δεν θα τη βγάζει κανένα κανάλι, θα παρακαλάει»

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:53