search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:28
MENU CLOSE

Πως είναι σήμερα τα σούπερ μοντέλα που μεσουρανούσαν τις δεκαετίες του 80 και του 90; (Photos)

22.09.2015 11:29
Πως είναι σήμερα τα σούπερ μοντέλα που μεσουρανούσαν τις δεκαετίες του 80 και του 90; (Photos) - Media

Αναρωτηθήκατε ποτέ, τι σημάδια αφήνει ο χρόνος ακόμη και στα μοντέλα όταν μεγαλώνουν;

 

 

Αναρωτηθήκατε ποτέ, τι σημάδια αφήνει ο χρόνος ακόμη και στα μοντέλα όταν μεγαλώνουν; Θυμηθείτε πως ήταν η Κρίστι Τέρλινγκτον, ή η Ναόμι Κάμπελ, ή η Σίντι Κρόφορντ, όταν περπατούσαν και αναστέναζαν οι πασαρέλες και μαζί με αυτές και όλοι οι άνδρες του πλανήτη.

Λιντα Ευαγγελίστα: Το μοντέλο από τον Καναδά που μάλιστα είχε ανακηρυχτεί και Miss Niagara, γεννήθηκε το 1965. Στην πρώτη φωτογραφία είναι 23 ετών. Σήμερα είναι 50 ετών.

Σίντι Κρόφορντ: Έχει γίνει εκατοντάδες φορές πρωτοσέλιδο σε όλα τα περιοδικά μόδας ολόκληρου το κόσμου. Στην πρώτη φωτογραφία είναι 26 ετών. Σήμερα είναι μια 49χρονη ευτυχισμένη μητέρα και σύζυγος.

Έλ Μακφέρσον: Το «κορμί», όπως την αποκαλούσαν. Γεννημένη στην Αυστραλία καθήλωνε σε κάθε της εμφάνιση. Σήμερα είναι 50 ετών.

Έλενα Κρίστενσεν: Είχε στεφθεί Miss Δανία και ήταν από τα αγαπημένα μοντέλα της Victoria’s Secret. Σήμερα είναι 46 ετών και ιδιοκτήτρια μεγάλης μπουτίκ ρούχων στο Μανχάταν.

Κρίστι Τέρλινγκτον: Το «θεϊκό» λατρεμένο πρόσωπο, των Valentino, Chanel, και Revlon. Στη φωτογραφία είναι 22 ετών. Σήμερα είναι 46 ετών και καθηγήτρια γιόγκας.

Στέφανι Σέιμουρ: Πανέμορφο μοντέλο από τις ΗΠΑ. Γνωστή για τις εμφανίσεις της στις πασαρέλες με ρούχα του Christian Dior και της Victoria’s Secret. Γνωστή επίσης και για τον θυελλώδη έρωτα της με τον τραγουδιστή των guns n roses, Axl Rose. Σήμερα είναι 44 ετών.

Ναόμι Κάμπελ. Η μαύρη γαζέλα. Το πρόσωπο που διαδέχθηκε την Ιμάν στις πασαρέλες. Γνωστή για τις ιδιοτροπίες της. Σήμερα είναι 44 ετών.

Κλόντια Σίφερ: Η Γερμανίδα βαλκυρία. Σήμερα είναι 44 και έχει τρία παιδιά. Παραμένει η εκλεκτή αγαπημένη των παπαράτσι ανά τον κόσμο.

 

 

 

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24