search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:05
MENU CLOSE

Μήπως η μικρή Καρντάσιαν είναι η πιο hot της συμμορίας; (Photos)

23.09.2015 09:31
Μήπως η μικρή Καρντάσιαν είναι η πιο hot της συμμορίας; (Photos) - Media

Η μικρότερη αδερφή της Κιμ Καρντάσιαν, η 18χρονη Κάιλι Τζένερ έχει αρχίσει να γίνεται ορατή απειλή για την διάσημη τηλεπερσόνα. 

 

Η μικρότερη αδερφή της Κιμ Καρντάσιαν, η 18χρονη Κάιλι Τζένερ έχει αρχίσει να γίνεται ορατή απειλή για την διάσημη τηλεπερσόνα. Οι ακόλουθοι της στα social media αυξάνονται ραγδαίως και αυτή έχει βρει το μυστικό: ποστάρει συνεχώς αισθησιακές φωτογραφίες της.

Αυτή τη φορά ανέβασε μια φωτογραφία όπου ποζάρει με το σέξι μαύρο μαγιό της στην πισίνα του σπιτιού της-αξίας 2.7 εκατ. δολαρίων. Φυσικά δεν παρέλειψε να ανεβάσει και μία της πίσω … όψης, όπου βέβαια, σκύβει.

Την ίδια ώρα η νεαρή σύντροφος του Τζέιντεν Σμιθ, η Τσέλσι Κλαρκ κατηγορεί την Τζένερ ότι την παρακολουθεί και δέχεται απειλητικά μηνύματα. Η Τζένερ, που έβγαινε με τον Σμιθ για τρία χρόνια, αρνείται τις κατηγορίες.

Η μικρή αντιγράφει τα βήματα της Κιμ Καρντάσιαν

Η Κάιλι Τζένερ όταν έβγαινε (αγνώριστη) με τον Τζέιντεν Σμιθ

Με τον νέο της σύντροφο, Tyga

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:05