search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:41
MENU CLOSE

Δειγματοληπτικό επανέλεγχο των εκλογικών αποτελεσμάτων σε δήμους της Αττικής ζητά η ΛΑΕ

23.09.2015 10:12
Μηνύσεις από τη ΛΑΕ για τις ανακεφαλαιοποιήσεις τραπεζών - Media

Την διενέργεια δειγματοληπτικού επανελέγχου των εκλογικών αποτελεσμάτων σε συγκεκριμένους δήμους της Αττικής ζητά η Λαϊκή Ενότητα.

Την διενέργεια δειγματοληπτικού επανελέγχου των εκλογικών αποτελεσμάτων σε συγκεκριμένους δήμους της Αττικής ζητά η Λαϊκή Ενότητα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματος, «όπως προβλέπεται από τη νομοθεσία περί Ανωτάτου Ειδικού Δικαστηρίου (άρθρο 25), υποψήφιοι της Λαϊκής Ενότητας κατέθεσαν στα αρμόδια Πρωτοδικεία αίτημα διενέργειας δειγματοληπτικού ελέγχου για τυχόν σφάλματα ή παραλείψεις στους εξής Δήμους: Αθηνών, Περιστερίου, Αχαρνών και Νίκαιας και αναμένεται απάντηση στο αίτημά τους».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση πρόκειται για συνηθισμένη διαδικασία την οποία ζητούν συχνά κατά την μετεκλογική περίοδο υποψήφιοι, κόμματα ή και εκλογείς.

Νωρίτερα σήμερα πληροφορίες ανέφεραν ότι η Λαϊκή Ενότητα θα ζητήσει συνολική επανακαταμέτρηση των ψήφων, που έδωσαν στο νεοσύστατο κόμμα ποσοστό 2,86 %. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:41