search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 15:14
MENU CLOSE

Ο ορισμός της αγάπης σε ένα βίντεο: Παππούς τραγουδά στην ετοιμοθάνατη γυναίκα του το αγαπημένο τους τραγούδι (Video)

23.09.2015 13:11
Η απίστευτη ιστορία της Σοφίας Νικολί - Παντρεύτηκε τον ίδιο άντρα 3 φορές & ζούνε στην Κρήτη (Video) - Media

Ο έρωτας μπορεί να ξεθυμαίνει με τα χρόνια. Ωστόσο όσοι ονειρεύονται να γνωρίσουν την πραγματική αγάπη μάλλον έχουν κάτι τέτοιο στο μυαλό τους.

 

Ο έρωτας μπορεί να ξεθυμαίνει με τα χρόνια. Ωστόσο όσοι ονειρεύονται να γνωρίσουν την πραγματική αγάπη μάλλον έχουν κάτι τέτοιο στο μυαλό τους.

Στο βίντεο ένας 92χρονος άντρας τραγουδάει στην ετοιμοθάνατη 93χρονη γυναίκα του, το αγαπημένο τους τραγούδι. Είναι παντρεμένοι 73 χρόνια. 

Μια γυναίκα ετοιμοθάνατη που δεν βλέπει πια σχεδόν τίποτα κι ένας άνδρας που δεν ακούει έχουν τόσα πράγματα να τους ενώνουν.  

Λένε ακόμη «σ’ αγαπώ» και να τραγουδούν ο ένας στον άλλο το τραγούδι της ζωής τους…

Τα μάτια τους “μιλάνε”. Αχώριστοι μέχρι το τέλος.

Η εγγονή τους που τράβηξε τη συγκινητική σκηνή που κάνει τον γύρο του κόσμου έγραψε στα social media:

 «Το τελευταίο καιρό βρισκόμασταν στο νοσοκομείο για να μπορέσει η γιαγιά μου να περάσει με όσο το δυνατόν λιγότερους πόνους, τις τελευταίες ημέρες της.

Αυτό το τραγούδι λέγεται «You’ll never know»  και ήταν το τραγούδι  που παρηγορούσε την γιαγιά μου Laura, όσο ο παππούς μου Howard, πολεμούσε στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Οι δυο τους τραγουδούσαν πολύ συχνά αυτό το τραγούδι στις οικογενειακές συγκεντρώσεις. Διάλεγε ο καθένας από ένα κουπλέ και μοιραζόντουσαν το ρεφρέν. Δυστυχώς τώρα η γιαγιά είναι πολύ αδύναμη για να το τραγουδήσει μαζί του αλλά στην αρχή όπως θα είδατε του έλεγε τα λόγια του κουπλέ μέχρι να έρθει η δική του σειρά για να της τραγουδήσει.

Ίσως μάλιστα να παρατηρήσατε και το χαρτί που είναι κολλημένο πάνω από το κρεβάτι της. Γράφει «τυφλός ασθενής» λόγω της καταστροφής της όρασής της που της επιτρέπει να βλέπει μόνο μερικές σκιές και φως. Αυτό όμως καθόλου δεν την εμπόδισε να κοιτάζει συνέχεια μέσα στα μάτια του αγαπημένου της.

Λίγες στιγμές πριν γυριστεί αυτό το βίντεο, όταν η γιαγιά άκουσε πως ο παππούς ήταν στο δωμάτιο ρώτησε αν θα μπορούσε να τον αγγίξει για λίγο. Ο παππούς δεν μπορεί να σταθεί μόνος του όρθιος αλλά μόλις του είπαμε την επιθυμία της γιαγιάς τράβηξε την αναπαρική καρέκλα του κοντά στο κρεβάτι της και προσπάθησε να σηκωθεί. Καθ’όλη την διάρκεια του βίντεο υποβαστάζεται από την ανιψιά του και συχνά του επαναλαμβάνουμε τα όσα του λέει η γιαγιά επειδή δεν ακούει πολύ καλά κι εκείνη δεν έχει την δύναμη να μιλήσει πιο δυνατά.

Από την στιγμή που πόσταρα αυτό το βίντεο στο FB κι έγινε viral, τα μηνύματα αγάπης που έχουμε λάβει είναι τόσο υπέροχα και τόσα πολλά που μεταφέροντας τα στους παππούδες μου, τους έδωσαν απίστευτη δύναμη. Οι γιατροί είχαν δώσει μόνο μια εβδομάδα στην γιαγιά μου κι εκείνη όχι μόνο την ξεπέρασε αλλά τώρα βρίσκεται ξανά στο σπίτι και ζει με ηρεμία και απέραντη αγάπη τις τελευταίες ημέρες της ζωής της»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 15:14