search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:24
MENU CLOSE

Η απάντηση του Δ. Καμμένου: Μονταζιέρες παραχάραξαν τις αναρτήσεις μου – Καταγγέλλω τον ρατσισμό και την ομοφοβία! (Photos)

23.09.2015 13:52
Η απάντηση του Δ. Καμμένου: Μονταζιέρες παραχάραξαν τις αναρτήσεις μου -  Καταγγέλλω τον ρατσισμό και την ομοφοβία! (Photos) - Media

Ο νέος Υφυπουργός και βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος είναι αδιαμφισβήτητα ο άνθρωπος η υπουργοποίηση του οποίου προκάλεσε τα περισσότερα σχόλια. Και ήταν στην συντριπτική τους πλειοψηφία αρνητικά.

 

Ο νέος Υφυπουργός και βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος είναι αδιαμφισβήτητα ο άνθρωπος η υπουργοποίηση του οποίου προκάλεσε τα περισσότερα σχόλια. Και ήταν στην συντριπτική τους πλειοψηφία αρνητικά.

Ο νέος Υφυπουργός  Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων απάντησε με ανακοίνωση του σε όλα όσα του καταλογίζουν οι χρήστες των social media και ισχυρίζεται ότι οι φωτογραφίες με παλαιότερες αναρτήσεις του που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου είναι «προϊόν διαστρέβλωσης της αλήθειας και έχουν επιμελώς παραχαραχθεί για να ικανοποιήσουν προεκλογικές πολιτικές σκοπιμότητες από τις γνωστές μονταζιέρες».

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ υποστηρίζει ακόμη ότι οι λογαριασμοί του στα social media έχουν πολλάκις χακαριστεί ενώ καταλήγει λέγοντας: «Καταγγέλλω ρητά τον ρατσισμό, ομοφοβισμό και τον αντισημιτισμό»

Όλη η ανακοίνωση του Δημήτρη Καμμένου:

«Παρατηρώντας τη σημερινή αναστάτωση σχετικά με δημοσιεύσεις στα κοινωνικά δίκτυα που αφορούν άμεσα και έμμεσα το πρόσωπο μου, δηλώνω κατηγορηματικά ότι η πλειονότητα αυτών αποτελεί προϊόν διαστρέβλωσης της αλήθειας και έχουν επιμελώς παραχαραχθεί για να ικανοποιήσουν προεκλογικές πολιτικές σκοπιμότητες από τις γνωστές μονταζιέρες οι οποίες προεκλογικά χρησιμοποίησαν κάθε μορφής λάσπης. Αρκεί να θυμίσω άλλωστε, πως εντεταλμένες εταιρείες δημοσκοπήσεων είχαν παραποιήσει τα αποτελέσματα δείχνοντας τους Ανεξάρτητους Έλληνες συστηματικά εκτός Βουλής για να επηρεάσουν την κοινή γνώμη και την ψήφο του λαού.

Όσον αφορά το περιεχόμενο ανακοινώσεων σε κοινωνικά δίκτυα σας ενημερώνω ότι τους λογαριασμούς μου σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα χειρίζονταν συνεργάτες καθώς επίσης και οτι έχουν παραβιαστεί ουκ ολίγες φορές. Για του λόγου του αληθές μάλιστα, ο λογαριασμός μου στο Facebook έχει μπλοκαριστεί από την παραμονή των εκλογών από άγνωστους εισβολείς και μέχρι σήμερα η λειτουργία του δεν έχει αποκατασταθεί.

Θέλω να δηλώσω ότι σχετικές αναρτήσεις, οι οποίες εκλήφθησαν ή ήταν προσβλητικές προς συγκεκριμένες ομάδες συμπολιτών μας, με βρίσκουν κάθετα αντίθετο και με την παρούσα, ζητώ και προσωπικά συγνώμη από όσους έχουν ενοχληθεί σχετικά, ενώ καταγγέλλω ρητά τον ρατσισμό, ομοφοβισμό και τον αντισημιτισμό.

Κλείνοντας θέλω να τονίσω ότι οι ευθύνες που έχω αναλάβει είναι τεράστιες, το έργο εξαιρετικά σημαντικό και στην Ελλάδα του αύριο που οραματιζόμαστε, δε χωρούν προσωπικές και άνανδρες πολιτικά επιθέσεις».

Οι αναρτήσεις που άναψαν “φωτιές” 

Από την ώρα που ανακοινώθηκε η συμμετοχή του βουλευτή των ΑΝΕΛ στη νέα κυβέρνηση άρχισαν να κυκλοφορούν παλαιότερες αναρτήσεις που φέρονται να ανήκουν στον λογαριασμό του Δημήτρη Καμμένου με ακραία, ρατσιστικά, αντισημτικά και ομοφοβικά σχόλια. Ο λογαριασμός του Δημήτρη Καμμένου έχει πλέον απενεργοποιηθεί.

Ενδεικτικά κάποιες από τις αναρτήσεις που προκάλεσαν τη θύελλα αντιδράσεων:

Αντιδράσεις και απο πολιτικούς

Την υπουργοποίηση του Δημήτρη Καμμένου σχολίασαν και ο Δημήτρης Παπαδημούλης, η Φωτεινή Πιπιλή αλλά και η Ραχήλ Μακρή στους προσωπικούς τους λογαριασμούς:

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:24