search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 07:08
MENU CLOSE

Η Χρυσοβελώνη «αδειάζει» το Δ. Καμμένο

24.09.2015 07:37
Χρυσοβελώνη: Ανοιχτό το θέμα Μουζάλα  - Media

Θέμα παραμονής του Δημήτρη Καμμένου στους Ανεξάρτητους Έλληνες, αν δεν αποδείξει ότι έπεσε θύμα χάκινγκ των λογαριασμών του στα κοινωνικά δίκτυα, έθεσε μέσω του ΣΚΑΪ η Μαρίνα Χρυσοβελώνη.
 

 

Θέμα παραμονής του Δημήτρη Καμμένου στους Ανεξάρτητους Έλληνες, αν δεν αποδείξει ότι έπεσε θύμα χάκινγκ των λογαριασμών του στα κοινωνικά δίκτυα, έθεσε μέσω του ΣΚΑΪ η Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

«Κατά την προσωπική μου άποψη υπάρχει σοβαρό θέμα παραμονής του στο κόμμα αν δεν αποδείξει ότι ο λογαριασμός του είχε δεχθεί χάκινγκ… ο Πάνος Καμμένος τον κάλεσε να αποδείξει τα λεγόμενά του» ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Σημειώνεται ωστόσο ότι και ο -τέως- πλέον υφυπουργός Υποδομών, την Τετάρτη παραδέχθηκε ότι «ύστερα από τα σημερινά δημοσιεύματα και την τεράστια έκταση που έλαβε το ζήτημα των υποτιθέμενων δημοσιεύσεων στα κοινωνικά δίκτυα, επικοινώνησα με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και τον κ. Μανώλη Σφακιανάκη με εντολή του οποίου ομάδα ειδικών ήλεγξε τους συγκεκριμένους λογαριασμούς χωρίς αποτέλεσμα». 

«Δεν μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένη μετά τις εξελίξεις και για την αξιολόγηση (σ.σ για τις θέσεις των υπουργών) που έγινε…» σχολίασε ακόμη η Μαρίνα Χρυσοβελώνη. Σημείωσε πάντως ότι υπήρξε αμέσως αντίδραση του κόμματος και του Πάνου Καμμένου.

Επιβεβαίωσε ότι ο Δημήτρης Καμμένος είχε προκαλέσει τον Ιούνιο επεισόδιο εναντίον της στη Βουλή μετά την ανακοίνωση που είχε εκδώσει ως εκπρόσωπος του κόμματος για τις αντισημιτικές αναρτήσεις του στο διαδίκτυο.

«Δεν δόθηκε η δέουσα προσοχή στο περιστατικό» δήλωσε με νόημα η βουλευτής.  

Στο μεταξύ μιλώντας και στον τηλεοπτικό σταθμό Μega, ανέφερε ότι ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ «δεν τα ήξερε όλα αυτά, γιατί αν τα γνώριζε δεν θα τον είχε προτείνει ή θα είχε ξεκαθαριστεί το θέμα πριν γίνει η συγκεκριμένη πρόταση».

«Αυτό που έχει σημασία και αποδεικνύει και την εντιμότητα του προέδρου του κόμματος είναι ότι μόλις ετέθη θέμα αμέσως αντέδρασε και αμέσως την παραίτηση του Δημήτρη Καμμένου. Ο Πάνος Καμμένος σε τέτοια θέματα δεν διαπραγματεύεται, δεν κάνει εκπτώσεις, δεν χαρίζεται σε κανέναν», τόνισε η κ. Χρυσοβελώνη.

Επίσης, η Μ. Χρυσοβελώνη δήλωσε ότι ο Δημήτρης Καμμένος αμέσως ανταποκρίθηκε και δεν δημιούργησε θέμα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 07:08