search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 17:24
MENU CLOSE

Εραστής πέρασε όλη τη νύχτα κρεμασμένος στο κενό επειδή επέστρεψε ο άνδρας της ερωμένης του, ξαφνικά (Video & Photos)

24.09.2015 07:58
Εραστής πέρασε όλη τη νύχτα κρεμασμένος στο κενό επειδή επέστρεψε ο άνδρας της ερωμένης του, ξαφνικά (Video & Photos)  - Media

Βγήκε έξω στο παράθυρο για να κρυφτεί, στον 7ο όροφο και περίμενε να ξημερώσει για να… αποδράσει. τελικά επιστρατεύτηκε η πυροσβεστική 

 

Βγήκε έξω στο παράθυρο για να κρυφτεί, στον 7ο όροφο και περίμενε να ξημερώσει για να… αποδράσει. 

Η νύχτα προμηνυόταν γεμάτη πάθος, σεξ και έρωτα. Η γυναίκα είχε διαβεβαιώσει τον παράνομο εραστή της πως ο σύζυγος της θα έλειπε όλο το βράδυ για δουλειές σε επαγγελματικό ταξίδι και θα επέστρεφε το επόμενο απόγευμα.

Το ζευγάρι συναντήθηκε στο σπίτι της γυναίκας και μετά το ρομαντικό δείπνο έπεσαν στο κρεβάτι όπου και άρχισαν τις θερμές ερωτικές περιπτύξεις. Ξαφνικά και ενώ είχαν παραδοθεί στο πάθος τους, άκουσαν το κλειδί στην πόρτα.

«Δεν το πιστεύω ο άνδρας μου. Ντύσου και κρύψου θα μας σκοτώσει» είπε η γυναίκα στον εραστή της και έτρεξε να βγάλει τον σύρτη από την πόρτα σαν καλή και υπάκουη σύζυγος που κλειδώνει το σπίτι όταν λείπει ο άνδρας της.

Ο εραστής με τους παλμούς της καρδιάς του να χτυπούν κόκκινο, ντύθηκε όπως όπως και έψαξε μέρος για να κρυφτεί. Η ντουλάπα στο υπνοδωμάτιο ήταν μικρή. Το κρεβάτι από κάτω δεν είχε χώρο. Τι έμενε; Να βγει έξω από το παράθυρο. Μπαλκόνι δεν υπήρχε όμως.

Δεν το σκέφτηκε δεύτερη φορά, εξάλλου άκουγε μέσα από το σαλόνι τα βήματα του συζύγου να πλησιάζουν στο υπνοδωμάτιο. Άνοιξε το παράθυρο και βγήκε έξω. Το κορμί του κρεμόταν στο κενό. Το διαμέρισμα ήταν στον 7ο όροφο μιας πολυκατοικίας. Βγήκε, έκλεισε το παράθυρο και για καλή του τύχη είδε ένα τοιχάκι στα αριστερά του, όπου βρισκόντουσαν τα κλιματιστικά.

Ο άνδρας παρέμεινε εκεί, κρεμασμένος όλο το βράδυ, μέχρι να ξημερώσει, και ο σύζυγος να πάει στη δουλειά του, για να μπει πάλι μέσα, και να φύγει. Κάποια στιγμή το πρωί έγινε και αυτό. Η ερωμένη του με αγωνία άνοιξε το παράθυρο και τον είδε να κρέμεται ανάμεσα στα κλιματιστικά. Του έκανε νόημα να μπει, αλλά…

Δεν μπορούσε να επιστρέψει και να μπει από το παράθυρο. Το κενό έχασκε από κάτω και εκείνος ζαλιζόταν. Με ψυχραιμία, ο εραστής αποφάσισε να τηλεφωνήσει στην πυροσβεστική. Έβγαλε το κινητό του από την τσέπη του και τηλεφώνησε.

Τελικά ύστερα από λίγη ώρα, άνδρες της πυροσβεστικής μπήκαν στο διαμέρισμα, πέταξαν ειδικά σχοινιά και ιμάντες στον εραστή και κατάφεραν να τον τραβήξουν σώο και αβλαβή.

Το περιστατικό συνέβη στην πόλη Shishi, στην επαρχία Fujian της ανατολικής Κίνας. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 17:19