search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:32
MENU CLOSE

3χρονο κοριτσάκι καρφώθηκε με σύριγγα γεμάτη ηρωίνη, που βρήκε στο πίσω κάθισμα λεωφορείου

24.09.2015 09:15
3χρονο κοριτσάκι καρφώθηκε με σύριγγα γεμάτη ηρωίνη, που βρήκε στο πίσω κάθισμα λεωφορείου   - Media

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και τώρα περιμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων για ηπατίτιδα και AIDS

 

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και τώρα περιμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων για ηπατίτιδα και AIDS

Η Alysha Zambra, είναι ένα πανέμορφο κοριτσάκι 3 ετών. Μαζί με τη μαμά της όπως κάθε μέρα μπήκαν στο λεωφορείο στην πόλη του Δουβλίνου για να πάνε στο κέντρο να ψωνίσουν και να κάνουν δουλειές.

Η μικρή επέμενε να καθίσουν στον επάνω όροφο και μάλιστα πίσω πίσω που της αρέσει πολύ. Πέρασε στην τελευταία θέση και η μαμά της κάθισε δίπλα της. Κάποια στιγμή η μαμά δίχως να καταλάβει τι είχε συμβεί, άκουσε το 3χρονο παιδί της να ουρλιάζει από τον πόνο.

Κοίταξε καλύτερα και είδε καρφωμένο στο δαχτυλάκι του παιδιού της, μια σύριγγα γεμάτη με ηρωίνη. Η μικρούλα την είχε βρει στο κάθισμα και άρχιζε να «παίζει» μαζί της. Την σύριγγα την είχε παρατήσει ένας χρήστης ο οποίος έκανε χρήση στο τελευταίο κάθισμα του επάνω ορόφου. Το 3χρονο κοριτσάκι ήταν μέσα στα αίματα.

«Βοηθήστε με, το κοριτσάκι μου. Κάποιος να με βοηθήσει» Άρχισε να φωνάζει και να κλαίει η μητέρα η οποία κατάλαβε αμέσως τι είχε συμβεί και τι είχε τρυπήσει το χέρι της κόρης της.

Η μαμά της κατέβηκε αμέσως στη στάση Bluebell και εκεί με τη βοήθεια του κόσμου, μετέφερε το κοριτσάκι της στο Νοσοκομείο Παίδων στο Grumlin. Οι γιατροί τα έχασαν. Διαπίστωσαν ότι το κοριτσάκι δεν είχε πιέσει το έμβολο της σύριγγας, και άρα δεν είχε μπει ηρωίνη στο αίμα της, αλλά η σύριγγα ήταν χρησιμοποιημένη.

Όλοι ζουν με τον τρόμο ο χρήστης να ήταν φορέας ηπατίτιδας, ή AIDS, ή κάποιας άλλης μολυσματικής ασθένειας, η οποία μέσω της βελόνας να πέρασε στο αίμα του μικρού κοριτσιού. Περιμένουν να βγουν οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε και όλοι εύχονται να είναι αρνητικές.

«Ελπίζω κανένας γονιός να μην περάσει αυτό που περνάμε εμείς» είπε η μητέρα του παιδιού Stacie και συνέχισε: «Με αρρωσταίνει αυτό. Να μπαίνεις στο λεωφορείο και να έχουν κάνει χρήση ηρωίνης εκεί. Δεν μπορώ να ξεχάσω τη βελόνα καρφωμένη στο παιδί μου και το παιδί μου μέσα στα αίματα και να ουρλιάζει»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:25