search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:41
MENU CLOSE

Δεν πάμε καλά: Έκλεψαν παράθυρο νοσοκομείου στην Πάτρα!

24.09.2015 09:53
Δεν πάμε καλά: Έκλεψαν παράθυρο νοσοκομείου στην Πάτρα! - Media

Στα απίστευτα, αλλά αληθινά, καταχωρείται το σκηνικό που αντίκρισαν εργαζόμενοι και επισκέπτες στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» της Πάτρας.

 

Στα απίστευτα, αλλά αληθινά, καταχωρείται το σκηνικό που αντίκρισαν εργαζόμενοι και επισκέπτες στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» της Πάτρας.

Όπως αναφέρει το www.patrastimes.gr. άγνωστοιι αφαίρεσαν από το φυλάκιο εισόδου της κεντρικής πύλης  στο Νοσοκομείο το παράθυρο και το περίεργο είναι πως δεν πήρε κανένας είδηση

Οι κλοπές  έχουν γίνει  σύνηθες φαινόμενο και το χειρότερο κανείς δεν παίρνει μέτρα για να τις σταματήσει ή να τις περιορίσει.

 Ωστόσο στο συγκεκριμένο περιστατικό προκύπτει ένα ερώτημα  καθώς εκτός του ποιος πήρε το παράθυρο απάντηση ζητά το  πότε έγινε αυτό; γιατί δεν έγινε αντιληπτό; και το σημαντικότερο γιατί δεν καταγγέλθηκε από κανέναν;

 Παλαιότερα είχε κλαπεί πάλι από την πύλη το αιρ κοντίσιον, τα κομπιούτερ στη νέα πτέρυγα, κλοπές που περιέργως δεν έγιναν αντιληπτές.

Μιλώντας στην εκπομπή του Γιάννη Γεωργόπουλου “Πράσινο, Κόκκινο σε Γαλάζιο Φόντο”, στο Ράδιο Γάμμα, ο πρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων του “Αγίου Ανδρέα”, Κώστας Πετρόπουλος, τόνισε τα εξής:

“Στο νοσηλευτικό ίδρυμα δεν υπάρχει ασφάλεια. Οι συνάδελφοί μου είναι απροστάτευτοι. Είναι συχνό φαινόμενο η είσοδος αγνώστων, οι οποίοι μπαίνουν σε γραφεία του προσωπικού και ψάχνουν στα συρτάρια σύριγγες, λεφτά και άλλα πολύτιμα αντικείμενα”.

Μάλιστα, όπως δήλωσε ο κ. Πετρόπουλος έχουν λάβει χώρα και πολλοί ξυλοδαρμοί.

“Μόνοι μας αντιμετωπίζουμε τους εισβολείς. Είμαστε απροστάτευτοι εντλώς”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του σωματείου Ιπποκράτης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:40