search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 20:38
MENU CLOSE

Ο «κεντρώος» υπουργός στο πρώτο 12ωρο φαίνεται…

24.09.2015 10:45
Ο  «κεντρώος» υπουργός στο πρώτο 12ωρο φαίνεται…  - Media

Το ότι δεν πέρασαν δώδεκα ώρες και παραιτήθηκε ένας υπουργός της νέας κυβέρνησης σίγουρα δεν μπορεί να θεωρηθεί επιτυχία του πρωθυπουργού… 

 

Το ότι δεν πέρασαν δώδεκα ώρες και παραιτήθηκε ένας υπουργός της νέας κυβέρνησης σίγουρα δεν μπορεί να θεωρηθεί επιτυχία του πρωθυπουργού… Το ότι αυτός ο υπουργός είχε διαπράξει όλες τις ελεεινότητες ενός ακροδεξιού φασίστα, διέλαθε, ως μη όφειλε, της προσοχής τού (σκληρά διαπραγματευομένου) πρωθυπουργού μας. Ωστόσο, δεν βιαζόμαστε να προχωρήσουμε περαιτέρω γιατί ο πρωθυπουργός μας που πείθει εύκολα την κοινή γνώμη, ενδεχομένως να αποφανθεί ότι το ακροδεξιό σκάνδαλο της κυβέρνησής του  είναι μια ακόμα επιτυχία του. Εάν δε επιμείνουμε, είναι πολύ πιθανό να προσφύγουμε σε σχετικό δημοψήφισμα!

Το γεγονός ότι ένας στους δυο πολίτες περίπου δεν πήγε να ψηφίσει, ότι στο εκλογικό σύστημα το πρώτο κόμμα, έστω και με μια ψήφο, λαμβάνει την άθλια πριμοδότηση των  50 εδρών την οποία όλοι θεωρούν απαράδεκτη και κανείς δεν αναλαμβάνει πρωτοβουλίες να την καταργήσει, είναι κάτι που στενεύει την συντριπτική νίκη του πρωθυπουργού. Αλλά και πάλι ο πρωθυπουργός έχει τον τρόπο του να μας πείσει πως είναι αλλιώς τα πράγματα κι όχι όπως τα βλέπουμε. Όσο ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πρώτο κόμμα, η αθλιότητα των 50  εδρών καθαγιάζεται από το «ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς»! 

Το ότι η Χρυσή Αυγή έχει εδραιώσει την παρουσία της ως μια ισχυρή πολιτική δύναμη που αποτελείται από συνειδητούς πολίτες οι οποίοι ανέχονται -υπερθεματίζοντας μάλιστα- την ανάληψη «πολιτικών ευθυνών» σε δολοφονίες είναι κάτι που πρέπει να μας κάνει να αισθανόμαστε ντροπή σαν κοινωνία. Πάντως ο Κασιδιάρης αποφυλακίστηκε πριν συμπληρώσει το δεκαοχτάμηνο επί ριζοσπαστικής αριστερής διακυβέρνησης  και οι διαδικασίες της δίκης των ναζιστών εγκληματιών σε αυτή την περίοδο … «σκάλωσαν».

Κάποια στιγμή σε αυτό τον τόπο πρέπει να αρχίσουμε από τα στοιχειώδη: δηλαδή να μάθουμε να ξεχωρίζουμε ποιος είναι κεντρώος σύμμαχος και ποιος ακροδεξιός. Η διαφορά είναι τεράστια και δεν κουκουλώνεται από κανένα … «ηθικό πλεονέκτημα».

Με δυο λόγια, η σύμπραξη ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ είναι καιροσκοπική, τυχοδιωκτική και υπαγορευόμενη από στενά κομματικά συμφέρονται ενώ συνιστά ιδεολογικό πραξικόπημα και παρά φύση συμμαχία.

 Όλα τα άλλα είναι αστειότητες.

Η δε παρακμή  έφτασε στο αποκορύφωμά της κατά την διάρκεια των επινίκιων πανηγυρισμών τη βραδιά των εκλογών με την απεχθή, επονείδιστη και καταχρηστική  αποθέωση του Καμένου από τους κορυβαντιώντες ακραιφνείς αριστερούς ιδεολόγους συριζαίους οπαδούς!!! … 

 

 

 

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 20:38