19/10/2019 19:50:23

ΣΥΡΙΖΑ για Μπόλαρη: Δεν τίθεται κανένα θέμα

ΣΥΡΙΖΑ για Μπόλαρη: Δεν τίθεται κανένα θέμα - Media

 

Κανένα θέμα δεν τίθεται για το Μάρκο Μπόλαρη απαντά το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή σχόλια και αντιδράσεις σχετικά με τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και τη στάση του όταν ήταν υφυπουργός Υγείας το 2012.

Στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ τονίζεται χρακτηριστικά: "Με αφορμή αιτιάσεις που υπήρξαν για τον  υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, θέλουμε να δηλώσουμε ότι για τον ΣΥΡΙΖΑ δεν τίθεται κανένα θέμα για τον Μ. Μπόλαρη".

Μετά την υπόθεση του Δημήτρη Καμμένου αντιδράσεις προκάλεσε και η υπουργοποίηση του Μάρκου Μπόλαρη, καθώς θεωρείται συνυπεύθυνος στη διαπόμπευση των οροθετικών το 2012 όταν ο ίδιος ήταν υφυπουργός Υγείας με υπουργό τον Ανδρέα Λοβέρδο.

Πολλοί μάλιστα τώρα ζήτησαν και τη διαπόμπευση του από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Με τη συγκεκριμένη όμως ανακοίνωση ουσιαστικά η κυβέρνηση βάζει τέλος σε οποιοδήποτε σενάριο απομάκρυνσης του υφυπουργού Γεωργίας.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.