search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:54
MENU CLOSE

Ο Πάνος Μουζουράκης στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής

24.09.2015 12:39
Βρήκαμε τοίχο - Το «ακορντεόν» απέτυχε, το τετράμηνο χάθηκε και το λοκντάουν σκληραίνει - Media

Ο χαρισματικός τραγουδοποιός μας προσκαλεί σε ένα μεγάλο πάρτι … “πάνω στο γκαζόν”.

 

Ο χαρισματικός τραγουδοποιός με την ιδιαίτερη φωνή μετά από τρία ανατρεπτικά άλμπουμ και πολλές εξαιρετικά επιτυχημένες συνεργασίες μας προσκαλεί σε ένα μεγάλο πάρτι … “πάνω στο γκαζόν” υπενθυμίζοντάς μας, πως τις πιο κρίσιμες στιγμές μας περιμένει στο … βάθος πάντα ένας κήπος. 
Σε αυτή τη μεγάλη γιορτή αγάπης την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής  θα έχουμε την ευκαιρία ν’ απολαύσουμε την ξεχωριστή φωνή του καλλιτέχνη σε τραγούδια δικά του καθώς και σε πρωτότυπες έως και χιουμοριστικές διασκευές από ελληνικά και ξένα τραγούδια που τον σημάδεψαν: ροκ, swing μέχρι αγαπημένα ελληνικά τραγούδια σε εντελώς νέες εκδοχές καθώς και κάποια από τα ολοκαίνουργια τραγούδια που ετοιμάζει, μεταξύ αυτών και το ειδικά για την περίσταση “Στο Βάθος Κήπος”. 

Μαζί του, οι φίλοι του καλλιτέχνες Παντελής Αμπαζής, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Κωστής Μαραβέγιας, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Λάκης Παπαδόπουλος, Μαρίζα Ρίζου, σε μια συγκινητική έκρηξη φιλίας, όπως την οραματίστηκε ο τραγουδοποιός για τη συγκεκριμένη βραδιά, κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο το καλοκαίρι στον Κήπο του Μεγάρου.

Προπώληση εισιτηρίων: 10 ευρώ. Πώληση εισιτηρίων κατά την είσοδο την ημέρα της συναυλίας: 12 ευρώ.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:54