search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:44
MENU CLOSE

Το…μήνυμα του Τσίπρα στους τρεις υπουργούς που ορκίστηκαν σήμερα (Photos)

25.09.2015 09:15
Το...μήνυμα του Τσίπρα στους τρεις υπουργούς που ορκίστηκαν σήμερα (Photos) - Media

“Δουλειά, δουλειά, πολλή δουλειά και σκληρή δουλειά” ήταν τα πρώτα λόγια του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην πρώτη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου. Νωρίτερα ο πρωθυπουργός έστειλε το μήνυμα του στους τρεις υπουργούς του που ορκίστηκαν σήμερα.

 

“Δουλειά, δουλειά, πολλή δουλειά και σκληρή δουλειά” ήταν τα πρώτα λόγια του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην πρώτη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου. Νωρίτερα ο πρωθυπουργός έστειλε το μήνυμα του στους τρεις υπουργούς του που ορκίστηκαν σήμερα:

Ο αναπληρωτής υπουργός μεταναστευτικής πολιτικής Γιάννης Μουζάλας, που την Τετάρτη βρισκόταν στις Βρυξέλλες για τη Σύνοδο Κορυφής για το θέμα των προσφύγων, ο υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Μάρδας για τη θέση του οποίου στο υπουργικό συμβούλιο έπρεπε πρώτα να εκδοθεί προεδρικό διάταγμα και ο Παναγιώτης Σγουρίδης που θα αναλάβει το πόστο του παραιτηθέντος υφυπουργού Υποδομών Δημήτρη Καμμένου, ο οποίος απομακρύνθηκε από την κυβέρνηση

Η ορκωμοσία έγινε ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου και του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Ο Γιάννης Μουζάλας ορκίστηκε με πολιτικό όρκο, ενώ ο Παναγιώτης Σγουρίδης και ο Δημήτρης Μάρδας με θρησκευτικό.

Μόλις ολοκληρώθηκε η ορκωμοσία τους, ο πρωθυπουργός τους πλησίασε να τους συγχαρεί και τους “προϊδέασε” για τη δύσκολη συνέχεια, αφού φέρεται να τους είπε: «Πάμε να ξεκινήσουμε δουλειά» κι αμέσως αποχώρησε από το Προεδρικό με κατεύθυνση το Μέγαρο Μαξίμου.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10