search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:47
MENU CLOSE

Liberation: Ουγγαρία, η ντροπή της Ευρώπης (Photos)

25.09.2015 09:16
Liberation: Ουγγαρία, η ντροπή της Ευρώπης (Photos) - Media

Στον απάνθρωπο τρόπο αντιμετώπισης των προσφύγων από την Ουγγαρία, «αφιερώνει» το πρωτοσέλιδο της η Liberation.

 

Στον απάνθρωπο τρόπο αντιμετώπισης των προσφύγων από την Ουγγαρία, «αφιερώνει» το πρωτοσέλιδο της η Liberation.

Με τίτλο: «Ουγγαρία, η ντροπή της Ευρώπης» και μια συγκλονιστική εικόνα με ένα χέρι που κρατά συρματοπλέγματα η Liberation διερωτάται αν η Ουγγαρία έχει πλεον θέση στην Ευρώπη καθώς η βίαιη αντιμετώπιση του κύματος προσφύγων στη χώρα, περιφρονει τις ευρωπαϊκές αξίες.

«Κυνικός και χωρίς συνειδησιακό δισταγμό ο ούγγρος πρωθυπουργός κινητοποιεί τον στρατό εναντίον των προσφύγων. Δεδομένης αυτής της ακραίας πολιτικής, αρχίζει να τίθεται ζήτημα για την θέση της Ουγγαρίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση» αναφέρει χαρακηριστικά η εισαγωγή του κεντρικού άρθρου».

Στη συνέχεια, η εφημερίδα σχολιάζει τόσο την συμπεριφορά του Ούγγρου πρωθυπουργού, Βίκτορ Όρμπαν κατά τη διάρκεια της Συνόδου Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το προσφυγικό αλλά και την πληροφορία για απόφαση της Βουδαπέστης να τοποθετήσει αγκαθωτά συρματοπλέγματα στα σύνορα με τη Σλοβενία. Το ίδιο έχει κάνει και στα σύνορά της με τη Σερβία και την Κροατία τις προηγούμενες μέρες. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:47