search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 10:40
MENU CLOSE

«Χαμός» στα social media: Ο Πάπας κοιμάται ή σκέφτεται;

25.09.2015 10:02
Ο Πάπας συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό της Μάλτας που εμπλέκεται στο σκάνδαλο δολοφονίας δημοσιογράφου - Media

Ο Πάπας «συνελήφθη» να κοιμάται όρθιος στη διάρκεια μιας μεγάλης συγκέντρωσης πιστών στη διάρκεια της επίσκεψης του στις ΗΠΑ.

 

Ο Πάπας «συνελήφθη» να κοιμάται όρθιος στη διάρκεια μιας μεγάλης συγκέντρωσης πιστών κατά την επίσκεψη του στις ΗΠΑ.

Ο Ποντίφικας όπως μετέδωσε το CNN έκανε αγώνα να κρατήσει τα μάτια του ανοικτά στη διάρκεια της λειτουργίας για την αγιοποίηση του Ισπανού μοναχού του 18ου αιώνα, Junipero Serra, στο Καθολικό Πανεπιστήμιο.

 Μόλις προβλήθηκαν τα πλάνα όλοι αναρωτιούνται αν ο Πάπας Φραγκίσκος κοιμάται ή απλά βρίσκεται σε βαθιά σκέψη, αν και οι πιο πολλοί συγκλίνουν προς το πρώτο.

 Πάντως τον δικαιολογούν καθώς το πρόγραμμα του των τελευταίων ημερών είναι πολύ φορτωμένο καθώς τις προηγούμενες μέρες βρισκόταν στην Κούβα κι αμέσως μετά έφθασε στις ΗΠΑ, όπου πραγματοποιεί την πρώτη του επίσκεψη με ένα πολύ βαρύ πρόγραμμα επισκέψεων, συναντήσεων και εκδηλώσεων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 10:39