search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 20:21
MENU CLOSE

Δικαστική δικαίωση

05.03.2011 00:12
oldphotos129915439866.jpg

Τη δίκη κατά του Ανδρέα Βγενόπουλου κέρδισε ο Κίκης Λαζαρίδης στην Κύπρο. Η υπόθεση αφορούσε οικονομικές αποζημιώσεις που η Λαϊκή Τράπεζα όφειλε στον Κίκη Λαζαρίδη και τις οποίες είχε σταματήσει να καταβάλλει ο Ανδρέας Βγενόπουλος από το 2006. Το δικαστήριο απεφάνθη υπέρ του Κίκη Λαζαρίδη.

Τη δίκη κατά του Ανδρέα Βγενόπουλου κέρδισε ο Κίκης Λαζαρίδης στην Κύπρο.

Η υπόθεση αφορούσε οικονομικές αποζημιώσεις που η Λαϊκή Τράπεζα όφειλε στον Κίκη Λαζαρίδη και τις οποίες είχε σταματήσει να καταβάλλει ο Ανδρέας Βγενόπουλος από το 2006. Το δικαστήριο απεφάνθη υπέρ του Κίκη Λαζαρίδη.

Ο τέως πρόεδρος του Ομίλου της Λαϊκής Τράπεζας Κύ­πρου Κίκης Λαζαρίδης μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου είχε κατηγορήσει τον Ανδρέα Βγενόπουλο για προσπά­θεια να χρηματίσει τόσο τον ίδιο όσο και δημοσιογρά­φους για το θέμα της εξαγοράς του Ομίλου της Λαϊκής Τράπεζας.

Ο Κίκης Λαζαρίδης είναι μέλος της Διεθνούς Ολυμπι­ακής Επιτροπής (ΔΟΕ) και ταμίας της Επιτροπής Μεσο­γειακών Αγώνων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 20:20