search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 05:43
MENU CLOSE

«Τρελό» λεωφορείο χάνει τον έλεγχο καρφώνεται σε αυτοκίνητο και όλα μαζί πέφτουν σε ανυποψίαστο πεζό (Video)

28.09.2015 07:48
Που κατευθύνεται το λεωφορείο; Δεξιά ή αριστερά; - Η σπαζοκεφαλιά που 8 στους 10 που τη λύνουν είναι παιδιά  - Media

Και όμως ο πεζός πρέπει να μιλούσε με την τύχη του εκείνη τη στιγμή, αφού γλύτωσε μόνο με κάτι σπασίματα

 

 

Και όμως ο πεζός πρέπει να μιλούσε με την τύχη του εκείνη τη στιγμή, αφού γλύτωσε μόνο με κάτι σπασίματα

Το περιστατικό συνέβη στο Μπέκτον, στο ανατολικό Λονδίνο. Όπως μπορείτε να δείτε από την κάμερα, βρίσκεται ένα σταθμευμένο ασημί αυτοκίνητο στην άκρη του δρόμου. Κάποια στιγμή περνάει επάνω στο πεζοδρόμιο ένας καλοντυμένος πεζός.

Το λεωφορείο 376 έκανε και εκείνο τη συνηθισμένη του διαδρομή. Για άγνωστο λόγο ο οδηγός του έχασε τον έλεγχο και έστριψε το τιμόνι δεξιά. Το βαρύ όχημα με μεγάλη ταχύτητα έπεσε επάνω στο ασημί αυτοκίνητο το οποίο και παρέσυρε με σφοδρότητα.

Ο πεζός τα έχασε αλλά δεν μπόρεσε να αντιδράσει. Έστριψε το κεφάλι του αριστερά μόλις άκουσε τον θόρυβο και είδε να έρχονται αστραπιαία κατά πάνω του ένα στραπατσαρισμένο αυτοκίνητο και ένα λεωφορείο. Το πεζοδρόμιο ήταν στενό και δεν είχε περιθώρια αντίδρασης.

Και τα δυο οχήματα έπεσαν επάνω στον πεζό τον οποίο παρέσυραν. Διέλυσαν έναν φράχτη με κάγκελα και τον πέταξαν σε έναν κάδο σκουπιδιών.

Οι κάτοικοι ειδοποίησαν την υπηρεσία ασθενοφόρων και την τροχαία και μέσα σε 3 λεπτά, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, στο σημείο είχαν φτάσει 4 ασθενοφόρα.

Τελικά διαπιστώθηκε ότι ο άνδρας που είναι γύρω στα 40, δεν φέρει τραύματα που μπορεί να του στοιχίσουν τη ζωή και τη γλύτωσε μόνο με μερικά κόκαλα σπασμένα.

Ο οδηγός του λεωφορείου συνελήφθη αλλά αφέθηκε ελεύθερος αφού από τα στοιχεία της τροχαίας δεν προκύπτει ότι έκανε κάποιο λάθος. Το πρόβλημα σύμφωνα με τις ίδιες πηγές υπήρξε στο σύστημα διεύθυνσης του λεωφορείου.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10