search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:53
MENU CLOSE

Το «ευχαριστώ» του Νίκου Γκάλη στον κόσμο του Άρη

28.09.2015 08:54
Άρης για Γκάλη: Δυο χρόνια από τότε που πέρασε στο πάνθεον της ιστορίας (Photo) - Media

Ευχαριστίες στον κόσμο του Άρη για τις εκδηλώσεις λατρείας στο πρόσωπό του κατά τη διάρκεια των αγώνων του 2ου NickGallisCup απηύθυνε ο Νίκος Γκάλης μέσω του λογαριασμού του στο Facebook.

 

Ευχαριστίες στον κόσμο του Άρη για τις εκδηλώσεις λατρείας στο πρόσωπό του κατά τη διάρκεια των αγώνων του 2ου NickGallisCup απηύθυνε ο Νίκος Γκάλης μέσω του λογαριασμού του στο Facebook.

«Ευχαριστώ τους φίλους του Άρη που βρέθηκαν στις κερκίδες του Nick Galis Hall και τις δυο ημέρες του τουρνουά. Ο λαός του Άρη έδειξε για μια ακόμη φορά με την παρουσία και τις εκδηλώσεις του προς το πρόσωπο μου ότι με αγαπά. Και εγώ τους λατρεύω. Ακόμη έστειλε το δικό του μήνυμα ότι δηλαδή θα είναι και φέτος κοντά στην ομάδα και θα την δώσει ώθηση και δύναμη να φτάσει στην υλοποίηση των στόχων της. Το τουρνουά το κέρδισε η καλύτερη ομάδα. Η Καρσίγιακα, ομάδα που θα αγωνιστεί στην Ευρωλίγκα ήταν πιο δυνατή και με περισσότερες λύσεις σε έμψυχο δυναμικό. Επιβλήθηκε δίκαια στον τελικό. Ο Άρης πάντως το πάλεψε και έδειξε ότι είναι σε καλό δρόμο», ήταν η χαρακτηριστική ανάρτηση του «γκάγκστερ».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:53