search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 12:40
MENU CLOSE

Ο Χιου Χέφνερ της έταξε 3 εκατ.δολάρια, αλλά το κουνελάκι τον παράτησε (Photos)

28.09.2015 09:18
Ο Χιου Χέφνερ της έταξε 3 εκατ.δολάρια, αλλά το κουνελάκι τον παράτησε (Photos) - Media

Η Χόλι Μάντισον υπήρξε ένα από τα αγαπημένα κουνελάκια του μεγιστάνα του «Playboy», Χιου Χέφνερ. 

 

Η Χόλι Μάντισον υπήρξε ένα από τα αγαπημένα κουνελάκια του μεγιστάνα του «Playboy», Χιου Χέφνερ. Μέχρι που αποφάσισε το 2008 να εγκαταλείψει την έπαυλη του πάμπλουτου εκδότη.

Και δεν το έκανε σιωπηρά. Πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε το βιβλίο της «Down the rabbit hole», όπου εξιστορεί τις εμπειρίες της κοντά στον Χέφνερ, οι οποίες είναι στην πλειοψηφία τους αρνητικές. Εξομολογήθηκε μάλιστα, πόσο πολύ βαριόταν το σέξ με τον Χέφνερ, ο οποίος σήμερα είναι 89 ετών.

Η 35χρονη Playmate έδωσε συνέντευξη στην Όπρα Γουίνφρι όπου αποκάλυψε ότι μόλις ο Χιου Χέφνερ έμαθε ότι η αγαπημένη του-για την ακρίβεια μία από τις αγαπημένες του-ετοιμάζεται να τον εγκαταλείψει, άφησε στο κρεβάτι της τη διαθήκη του όπου της άφηνες 3 εκατ. δολάρια. Αυτή όμως, δεν μπήκε καν στη διαδικασία να αναβάλει την αποχώρηση της από τη χλιδάτη και ροζ ζωή του Playboy.

Σήμερα είναι παντρεμένη και έχει μια κορούλα δύο ετών. 

Επτά χρόνια έμεινε κοντά στον μεγιστάνα η Μάντισον

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 12:40