search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:37
MENU CLOSE

Λαφαζάνης: Πύρρειος η νίκη Τσίπρα

28.09.2015 09:59
Λαφαζάνης: Πύρρειος η νίκη Τσίπρα - Media

Πύρρειο, χαρακτήρισε τη νίκη του Αλέξη Τσίπρα ο επικεφαλής της ΛΑΕ, Παναγιάτης Λαφαζάνης μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά.

 

Πύρρειο, χαρακτήρισε τη νίκη του Αλέξη Τσίπρα ο επικεφαλής της ΛΑΕ, Παναγιάτης Λαφαζάνης μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά.

Ο επικεφαλής της ΛΑΕ υποστήριξε ότι «η νίκη του Τσίπρα είναι πύρρειος νίκη και αυτό θα αποδειχθεί πολύ γρήγορα διότι ο λαός ψήφισε αλλά δεν γνώριζε τις συνέπειες του τρίτου μνημονίου το οποίο ήταν το βασικό πρόγραμμα της κυβέρνησης και το οποίο θα εφαρμόσει από εδώ και μπρος».

Σύμφωνα με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη «το αποτέλεσμα κρίθηκε στο ότι ο ελληνικός λαός δεν πείσθηκε ότι υπάρχει εναλλακτική λύση απέναντι στα μνημόνια και ότι η εναλλακτική λύση αυτή συνδέεται με την έξοδο από την ευρωζώνη και τη διαμόρφωση εθνικού νομίσματος. Αυτό το φοβήθηκε ο ελληνικός λαός, ξένιζε τον ελληνικό λαό αυτή η εναλλακτική πρόταση αφού είχε τρομοκρατηθεί από τους κυρίαρχους κύκλους ότι η διαμόρφωση, η συγκρότηση εθνικού νομίσματος σημαίνει κόλαση για τη χώρα».

Μιλώντας για την εκλογική αποτυχία του κόμματός του την απέδωσε στην έλλειψη χρόνου, «εμείς δεν προλάβαμε στο μικρό διάστημα των 20 ημερών των εκλογών εξπρές να μπορέσουμε να αναδείξουμε τη δική μας πρόταση, να την εξηγήσουμε, να την τεκμηριώσουμε. Πολύ περισσότερο που έγινε αυτή η προεκλογική περίοδος σε ένα ασφυκτικό κλίμα σε βάρος της ΛΑ.Ε που λυτοί και δεμένοι είχαν πέσει επάνω για να μας εκπαραθυρώσουν από την Βουλή διότι ο μοναδικός αντίπαλος του σημερινού συστημικού μνημονιακού κατεστημένου είναι η ΛΑ.Ε. Χάσαμε μια μάχη, ο πόλεμος συνεχίζεται, δεν θα ξεμπερδέψουν εύκολα με εμάς, θα μας βρουν μπροστά τους διότι η πραγματικότητα μας φέρνει στο προσκήνιο και τα προβλήματα της Ελλάδας και του λαού» ανέφερε χαρακτηριστικά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:37