search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 20:16
MENU CLOSE

Η κόρη του Πολ Γουόκερ μηνύει την Πόρσε για το θάνατο του πατέρα της (Photos)

29.09.2015 10:09
Γυναίκα συνελήφθη σε σούπερ μάρκετ επειδή... έγλειψε προϊόντα 1800$ - Η «απίθανη» κατηγορία που της απαγγέλθηκε - Media

Η 16χρονη κόρη του Πολ Γουόκερ, Μίντοου Γουόκερ, μήνυσε την Πόρσε με την κατηγορία ότι ο πατέρας της πέθανε εξαιτίας προβλημάτων σχεδιασμού.

 

Η 16χρονη κόρη του Πολ Γουόκερ, Μίντοου Γουόκερ, μήνυσε την Πόρσε με την κατηγορία ότι ο πατέρας της πέθανε εξαιτίας προβλημάτων σχεδιασμού της Carrera GT που οδηγούσε. Ισχυρίζεται ότι ο πατέρας της ήταν ζωντανός όταν ξέσπασε η φωτιά-που άναψε ενάμιση λεπτό αργότερα- και δεν μπόρεσε να απεγκλωβιστεί, με αποτέλεσμα να καεί ζωντανός.

Οι δικηγόροι της ισχυρίζονται ότι η ζώνη του συνέθλιψε τον κορμό, του έσπασε τα πλευρά και τη λεκάνη και έτσι, ο διάσημος ηθοποιός δεν μπόρεσε να κουνηθεί για να σωθεί. Σύμφωνα με τη μήνυση, η Πόρσε είχε επίγνωση ότι το συγκεκριμένο μοντέλο είχε ιστορικό μη σταθερότητας και προβλήματα ελέγχου.  

Ο πρωταγωνιστής του «Fast and Furious» με την κόρη του

Η Γουίντοου άνοιξε φιλανθρωπικό ίδρυμα προς τιμήν του πατέρα της 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 20:16