search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:35
MENU CLOSE

Άκουγε ήχους, πόναγε, νόμιζε ότι ήταν δαιμονισμένη, αλλά κάτι πολύ πιο ρεαλιστικό είχε «κάνει κατάληψη» στο αυτί της

29.09.2015 11:04
Άκουγε ήχους, πόναγε, νόμιζε ότι ήταν δαιμονισμένη, αλλά κάτι πολύ πιο ρεαλιστικό είχε «κάνει κατάληψη» στο αυτί της - Media

Μία γυναίκα στην Κίνα που άκουγε παράξενους ήχους και νόμιζε ότι την είχε καταλάβει κάποιο πνεύμα διαπίστωσε ότι το πρόβλημά της, ήταν πολύ πιο ρεαλιστικό.

 

Μία γυναίκα στην Κίνα που άκουγε παράξενους ήχους και νόμιζε ότι την είχε καταλάβει κάποιο πνεύμα διαπίστωσε ότι το πρόβλημά της, ήταν πολύ πιο ρεαλιστικό.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα σε κινεζικές εφημερίδες, η Li Meng, υπέφερε από συχνούς πόνους στο αυτί της, κυρίως τα βράδια και άκουγε και παράξενους ήχους. Η γυναίκα προσπάθησε να αντιμετωπίσει το πρόβλημα με φαρμακευτική αγωγή αλλά δεν είχε αποτέλεσμα.

Η αποτυχία των φαρμάκων την έκανε να αρχίσει να πιστεύει ότι είχε καταληφθεί από πνεύματα που την τιμωρούσαν επειδή είχε φάει άγρια βατόμουρα κοντά σε ένα τύμβο. Ο φίλος της, την είχε προειδοποιήσει να μην φάει τα βατόμουρα αλλά τον είχε αγνοήσει. Όπως είπε σε κινεζική διαδικτυακή εφημερίδα, πήγε σε ναό να προσευχηθεί αλλά ούτε αυτό τη βοήθησε.

Η γυναίκα επιχείρησε να επιστρέψει στην ορθολογική αντιμετώπιση του θέματος, πήγε σε νοσοκομείο όπου έγινε η αποκάλυψη.

Μία ζωντανή αράχνη ζούσε  στο αυτί της και μάλιστα είχε φτιάξει και ιστό. Τελικά οι γιατροί κατάφεραν να βγάλουν την αράχνη από το αυτί της γυναίκας. Αυτά τα περιστατικά σύμφωνα με τους γιατρούς του νοσοκομείου είναι συνηθισμένα και σύμφωνα με εκτιμήσεις αντιμετωπίζουν τουλάχιστον 23 περιπτώσεις καθημερινά.

Πηγή: Mirror 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:35