search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 04:48
MENU CLOSE

Είχαν “στήσει” εργαστήριο υδροπονικής καλλιέργειας και παρήγαγαν κάνναβη (Photos)

29.09.2015 13:15
Είχαν "στήσει" εργαστήριο υδροπονικής καλλιέργειας και παρήγαγαν κάνναβη (Photos) - Media

Στα χέρια της αστυνομίας «έπεσαν» δύο άνδρες στη Ρόδο, κατηγορούμενοι για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, με σκοπό τη διακίνηση.

 

Στα χέρια της αστυνομίας «έπεσαν» δύο άνδρες στη Ρόδο, κατηγορούμενοι για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, με σκοπό τη διακίνηση.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και έρευνας που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου, παρουσία δικαστικού λειτουργού, σε διαμέρισμα που είχαν μισθώσει δύο Έλληνες ηλικίας 37 και 34 ετών σε χωριό της Δημοτικής Ενότητας Πεταλούδων και χρησιμοποιούσαν ως «καβάτζα» βρέθηκαν και κατασχεθήκαν μεταξύ άλλων:

-Ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους – 691 – γραμμαρίων, τοποθετημένη σε – 11 – συσκευασίες,

-Έντεκα (11) γυάλινα δοχεία με υπολείμματα ακατέργαστης κάνναβης,

-Ηλεκτρονική ζυγαριά, με υπολείμματα ακατέργαστης κάνναβης,

-Πλήρης εξοπλισμός εργαστηριού υδροπονικής καλλιέργειας κάνναβης, αποτελούμενος από ανεμιστήρες, σύστημα εξαερισμού, αφυγραντήρα, λάμπες θερμότητας, ρυθμιστές θερμοκρασίας, μετασχηματιστή ρεύματος, κ.α.

Επιπλέον, σε έλεγχο και έρευνες που ακολούθησαν στις κατοικίες των δραστών, βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν:

-Ηλεκτρονική ζυγαριά, με υπολείμματα ακατέργαστης κάνναβης,

-Κλειδιά του διαμερίσματος – καβάτζα,

-Το χρηματικό ποσό των 2,150 ευρώ,

-Δυο (2) κινητά τηλέφωνα.

Όπως προκύπτει, από τη μελέτη και αξιολόγηση των στοιχείων της υπόθεσης, οι δράστες είχαν «στήσει» στο διαμέρισμα εργαστήριο και χρησιμοποιώντας εξειδικευμένο εξοπλισμό προέβαιναν στη συστηματική παραγωγή υδροπονικής καλλιέργειας κάνναβης, την οποία στην συνέχεια συνέλλεγαν, συσκεύαζαν μεθοδικά και διακινούσαν.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στην Εισαγγελεία Πλημμελειοδικών Ρόδου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24