search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:23
MENU CLOSE

Ο γερμανικός όμιλος μέσων ενημέρωσης Axel Springer αποκτά το 88% της Business Insider

29.09.2015 13:22
Ο γερμανικός όμιλος μέσων ενημέρωσης Axel Springer αποκτά το 88% της Business Insider - Media

Ο γερμανικός όμιλος μέσων ενημέρωσης Axel Springer συμφώνησε να αγοράσει ποσοστό 88% στην Business Insider έναντι 343 εκατ. δολαρίων

 

Ο γερμανικός όμιλος μέσων ενημέρωσης Axel Springer συμφώνησε να αγοράσει ποσοστό 88% στην Business Insider έναντι 343 εκατ. δολαρίων, σύμφωνα με το πρακτορείο Bloomberg.

Σε ανακοίνωσή του, ο όμιλος Springer είπε ότι ήδη κατέχει περίπου το 9% της Business Insider, η οποία διαχειρίζεται την ιστοσελίδα businessinsider.com με 76 εκατομμύρια μεμονωμένους επισκέπτες το μήνα. Η συμφωνία υπόκειται στην έγκριση των αρμόδιων αρχών για θέματα ανταγωνισμού, επισημαίνει το Bloomberg.

«Η συναλλαγή είναι βασικό στοιχείο της στρατηγικής της Axel Springer να αναπτυχθεί προσφέροντας δημοσιογραφία με ψηφιακά μέσα σε αγγλόφωνες περιοχές», ανέφερε ο όμιλος Springer σε ανακοίνωση.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:08