search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:27
MENU CLOSE

44χρονη μητέρα αποπλάνησε 15χρονο στέλνοντάς του φωτογραφίες του στήθους της (Photos)

29.09.2015 15:52
44χρονη μητέρα αποπλάνησε 15χρονο στέλνοντάς του φωτογραφίες του στήθους της (Photos) - Media

Ένα 15χρονο αγόρι φέρεται να αποπλάνησε η 44χρονη Κάρεν Σέλντον από τη Βόρεια Ουαλία, στέλνοντάς του φωτογραφίες του στήθους της μέσω του Facebook.

 

Ένα 15χρονο αγόρι φέρεται να αποπλάνησε η 44χρονη Κάρεν Σέλντον από τη Βόρεια Ουαλία, στέλνοντάς του φωτογραφίες του στήθους της μέσω του Facebook.

Στη συνέχεια, φέρεται να κάλεσε το αγόρι στο σπίτι της στέλνοντάς του μήνυμα από το γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης: «Ας γίνουμε άτακτοι».

  

Ένας φίλος του 15χρονου ενημέρωσε για την παράνομη σχέση την θεία και τη μητέρα του κι εκείνες μετέβησαν στο σπίτι της 44χρονης, όπου βρήκαν τον έφηβο μόνο με τα… εσώρουχά του!

«Εκείνη ήταν αρκετά μεθυσμένη. Υπήρξε μια διαφωνία, αλλά εμείς θέλαμε απλώς να τον πάρουμε από εκεί» δήλωσε η θεία του 15χρονου.

  

Όταν μίλησε με την αστυνομία, το αγόρι ισχυρίστηκε ότι η Κάρεν τον είχε αναγκάσει να μπει στο αυτοκίνητό της. Αλλά, αργότερα παραδέχτηκε ότι είχε «πλήρως συναινέσει» στο σεξ.

Η εισαγγελέας Σούζαν Τόμας είπε στο δικαστήριο ότι η μητέρα και η θεία του 15χρονου διέκοψαν το αγόρι και την Κάρεν την στιγμή που είχαν ξεκινήσει να φιλιούνται και πρόσθεσε: «Ήταν έτοιμοι να πάνε στο δωμάτιο, όταν ακούστηκε ένα χτύπημα στην πόρτα».

Η 44χρονη αρνείται τις κατηγορίες για σεξουαλική αποπλάνηση και παρενόχληση και χαρακτήρισε τον έφηβο ως «ψεύτη» και «φαντασιόπληκτο» στο δικαστήριο.

Η εκδίκαση της υπόθεσης βρίσκεται σε εξέλιξη…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:25