search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 03:33
MENU CLOSE

Το σπαραχτικό κλάμα και τα ουρλιαχτά μιας γυναίκας όταν αποφάσισε να κόψει τα μαλλιά της (Video)

30.09.2015 07:40
Τρίχρονη ξεμάλλιασε τη διπλανή της επειδή της έσβησε το κεράκι στην τούρτα γενεθλίων της (Video) - Media

Η γυναίκα, κάθεται στην καρέκλα, της κόβουν τα μαλλιά και πλαντάζει στο κλάμα.

 

Η γυναίκα, κάθεται στην καρέκλα, της κόβουν τα μαλλιά και πλαντάζει στο κλάμα.

Το βίντεο κάνει θραύση στο διαδίκτυο. Δείχνει μια Κινέζα να κάθεται στην καρέκλα ενός κομμωτηρίου για να της κόψουν τα μακριά μαύρα μαλλιά της. Με την πρώτη ψαλιδιά, η γυναίκα αρχίζει να κλαίει.

Κάθε ψαλίδισμα από την κομμώτρια είναι και μια μαχαιριά στην καρδιά της. Ξεσπά σε κλάματα. Πιάνει την μεγάλη και μακριά κομμένη χαίτη της και την κρατάει σαν κάτι ιερό στα χέρια της.

Το κορμί της τραντάζεται από τα αναφιλητά. Επόμενη ψαλιδιά και η κοπέλα ξεσπά περισσότερο. Ουρλιάζει σαν να θρηνεί κάποιο αγαπημένο της πρόσωπο. Φιλάει τα κομμένα της μαλλιά και σπαρακτικά δαγκώνει τα χέρια της με οργή.

Η κομμώτρια συνεχίζει κανονικά τη δουλειά της, ενώ μια άλλη κοπέλα στο κομμωτήριο δεν αντέχει και για να μην ξεσπάσει σε γέλια από το θέαμα, απομακρύνεται. Τελικά το κλάμα και ο σπαραγμός δεν σταματά ακόμη και όταν τελειώσει το κούρεμα και αρχίσει το πιστολάκι.

Η κομμώτρια τη χτενίζει και η Κινέζα συνεχίζει σπαραξικάρδια να κλαίει και να κρατά στα χέρια της τα κομμένα της μαλλιά. Δεν έχει γίνει γνωστός ο λόγος που η κοπέλα αποφάσισε να κόψει τα μαλλιά της. Το πιθανότερο είναι να μην το έκανε για λόγους υγείας, αλλά για καλλωπισμό. Εξάλλου δεν τα κουρεύει πολύ, αλλά στο ύψος του «καρέ». Προφανώς όμως με την πρώτη ψαλιδιά το μετάνιωσε αλλά ήτα πλέον αργά…

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15