search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 16:59
MENU CLOSE

Το δράμα μιας μποξέρ: «Έχω μεγάλα και βαριά στήθη και οι κριτές, μου απαγορεύουν να παίζω» (Photos)

30.09.2015 09:09
Το δράμα μιας μποξέρ: «Έχω μεγάλα και βαριά στήθη και οι κριτές, μου απαγορεύουν να παίζω» (Photos) - Media

Αυτό και εάν είναι πρόβλημα. Να είσαι όμορφη, να έχεις μεγάλο στήθος, να είσαι μποξέρ και να μην σου επιτρέπουν να αγωνιστείς στην κατηγορία σου.

 

 

Αυτό και εάν είναι πρόβλημα. Να είσαι όμορφη, να έχεις μεγάλο στήθος, να είσαι μποξέρ και να μην σου επιτρέπουν να αγωνιστείς στην κατηγορία σου.

Η Brye Russilllo, είναι μια ανύπαντρη μητέρα 29 ετών. Είναι επαγγελματίας αθλήτρια μικτών πολεμικών τεχνών, δηλαδή είναι μποξέρ που συνδυάζει και τα λακτίσματα.

Σε κάθε αγώνα της και όπου αγωνίζεται οι εξέδρες γεμίζουν ασφυκτικά από άνδρες. Όλοι θέλουν να την δουν. Είναι ξανθιά, είναι όμορφη και έχει ένα εκπληκτικό κορμί και ακόμη εκπληκτικότερο στήθος.

Η Brye τον τελευταίο καιρό ζει το προσωπικό της δράμα. Δεν έχει κερδίσει αγώνα, εκεί που κάποτε σάρωνε. Και αυτό γιατί όπως λέει θα έπρεπε να αγωνίζεται στην κατηγορία των 60 κιλών, αλλά λόγω του μεγάλου της στήθους το οποίο ζυγίζει 5 κιλά έκαστο, οι κριτές την τοποθετούν σε μεγαλύτερη κατηγορία με βαρύτερες αθλήτριες.

Η Brye Russilllo, μετά την απόφαση της ομοσπονδίας να την τοποθετήσει σε μεγαλύτερη κατηγορία έχει προς το παρών ακυρώσει όλους τους αγώνες που θα έδινε στη Νέα Υόρκη.

Μιλώντας στην εφημερίδα New York Post, είπε πως δεν πρόκειται να παρατήσει το μεγάλο της πάθος που είναι το μποξ. «Θα δοκιμάσω τα πάντα. Από δίαιτα μέχρι και πλαστική αφαίρεσης στήθους, αλλά το μποξ είναι το μεγάλο μου πάθος και δεν το αφήνω. Η άλλη μου αγάπη είναι το παιδί μου».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 16:59